Ilustrační foto: ingimage.com
Vtipy o stárnutí. Zábavné nebo nekorektní?
11. 8. 2018
Někdo je miluje, jiný nesnáší. Jde o anekdoty, které cílí na určitou skupinu lidí. Na blondýny, na policisty nebo třeba na seniory. Vtipů, které si takzvaně berou na paškál lidi vyššího věku, je hodně. Jen je s nimi třeba zacházet opatrně, protože někoho pobaví a jiného urazí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Radana Chybová
15.8.2018 03:36
To jsem se zasmála a ten první je nejlepší. Nekorektnim vtipům třikrát hurá.
Marie Seitlová
11.8.2018 15:26
Tak jsem se s chutí zasmála, všechny se mi líbí, ale toaleťák a bolavá noha nejvíce. Také nevím proč mě bolí jen levá, ale dobře, že jen jedna.
Danka Rotyková
10.8.2018 17:47
Také jsem bývala vztahovačná. Nevím co se stalo, ale teď jsem vyrovnanější. Vtipy mne pobavily a oceňuju, že je někdo dokázal vymyslet.
Věra Ježková
10.8.2018 17:41
Stejně tak, jako když jsem byla (přirozená) blondýna, bavily mne vtipy o blondýnách, baví mne teď jako zrzavou stařenu vtipy o stáří. Pokud jsou vtipné a ne vulgární.
Jitka Caklová
10.8.2018 16:38
Dřív jsem byla hodně vztahovačná, protože jsem na sobě viděla jen negativa. Život mě naučil vidět se v lepším světle a umím se upřímně zasmát i vtipu, který vystihuje i moji negativní stránku. Přece nejsem sama, kdo má nějakou chybu a vtipy jsou toho důkazem :-)
Zuzana Pivcová
10.8.2018 16:29
Myslím, že většinou se zasmějí ti, kterých se to zatím moc netýká, ale určitě je "nad věcí" i plno lidí v pokročilejším věku. Špatně to snášejí ti, kteří nejsou moc srovnáni se svým věkem a neduhy sami v sobě.
Jana Šenbergerová
10.8.2018 14:09
Pobavily mě všechny zde uvedené, a protože si vtipy nepamatuji, jeden mě může pobavit i mnohokrát. Když se jednou v rozverné chvilce vytasil můj muž před mojí maminkou s forkem, že tchýně a uzené jsou nejlepší studené, upadl na dlouhou dobu v nemilost.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA