Leoš JEDE... tak vytrvejme i my
FOTO: Leoš jede, ale někdy musí i odpočívat...

Leoš JEDE... tak vytrvejme i my

3. 8. 2018
Leoš jede
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Před hodinou jel Leoš ten ´dábelský sjezd ze sedla Mangart. Je ve Slovinsku, zítra ráno uvidíte nový článek...
Oldřich Čepelka
Děkujeme Honzovi Raškovi a Oldřichu Herzigovi. Dosud největší dary!
Věra Ježková
Ve středu půjdu na poštu platit AVG. Přidám k tomu tedy ještě jeden účet.
Jana Šenbergerová
Mám radost, že se Leoš snaží, a také z toho, že i na uvedeném kontu je pohyb. Ať úspěšně přibývá kilometrů i peněz. :-)
Alena Vávrová
Ať se Leošovi stále daří a úsměv na tváři a dobrá nálada nemizí!
Oldřich Čepelka
Aktualita: Leoš do toho pořádně šlápl, podle mých propočtů vyjel o půl druhé ráno, překonal svých prvních tisíc km a ještě dnes by mohl být v sedle Mangart, kde je druhá kontrola.
Oldřich Čepelka
Díky za podněty. Libore, určitá snaha byla, nepovedlo se. Na Fb to je, snad tam Honza R. bude dávat ty články. JArmilo,nevím, jestli senioři mají nebo nemají dost prostředků (např. 100 nebo 300 Kč?), asi většina z nich má, jenže mají jiné "nákupní" priority. Grant nelze získat, znám tyto možnosti skoro dokonale. Od města je lepší žádat, aby koupilo kolo svým seniorům, přísp. org. Už máme zájemce. Bohužel právě Plzeň zcela odpadla (politikaření, neumětelství a malá odvaha).
Libor Farský
Oldo, je to úžasné. Chtělo by to Tvůj seriál reportáží nějak dostat na Seznam, ale jak? Aby se dostal k více lidem. Ale určitě bys jej mohl vložit na You Tube a Facebook.
Dana Puchalská
Držím palce. Obdivuji jeho výdrž. Já bych to prostě nedala. Ikdyž finančně nepřispěji, tak jsem tohle už sdělila mým přátelům. Jsem už v penzi a musím počítat finance. A asi nejen já. Vím co to je, být těžce nemocný. Snad mu budou fandit stejně jako já. A jestli oni přispějí nevím, ale bylo by to fajn.
Jarmila Komberec Jakubcová
Projekt je velmi zajímavý. Myslím ale, že většina seniorů nemá tolik finančních prostředků aby na něj mohla přispět. Organizátoři musí především si zajistit nějaký grant - ty vypisují ministerstva a krajské či městské úřady. Takto získává naše neziskovka Totem v Plzni peníze na své aktivity.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%