Ilustrační foto: ingimage.com
Stará a bez peněz. Přesto půvabná
30. 7. 2018Nemohu si dovolit utrácet, nevypadám už jako dříve. Tak je zbytečné přemýšlet nad módou a kosmetikou. To si časem začne říkat mnoho žen. Mnohdy rezignují zbytečně. Už dávno neplatí, že půvab musí být spojený s penězi a mládím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
2.8.2018 09:31
Znovu se s dovolením vrátím k tématu tohoto článku. Ano, je důležité zůstat sama sebou, ale občas je pro mne, neboť píši o sobě, dobré podívat se kolem sebe, protože i to je pro mne zrcadlo. A protože mám ve zvyku psát o sobě, tak se mi jednou stalo, že jsem se na jedné akci (ne i60 ani módní přehlídka), dostala nevědomky do záběru videa a mohu říci, že když jsem se pak viděla, tak mé sebevědomí dostalo opravdovou lekci. Zažily jste to někdy? Proto jsem také napsala, to co jsem 31.7.2018 13:27 napsala :-)
Dana Puchalská
2.8.2018 08:02
Ano. Dagmar má pravdu. Kdo aspoň jednou nešel módní přehlídku neví nic. Smekám pomyslný klobouk a jsem zvědavá na další akci co bude 25.9.u Písecké brány. Doufám, že budu mít možnost se tam přijít podívat.
Dagmar Bartušková
2.8.2018 07:39
Ano, každá jsme jiná. Hlavně někoho nechtít dostávat tam, kam se nehodí nebo nechce. A sledovat na videu z módní přehlídky hlavně to, jak se někdo v nestřeženém okamžiku špatně postavil, to musí opravdu zvednout sebevědomí...
Soňa Prachfeldová
1.8.2018 23:34
Každá si malujeme život a malujeme se a oblékáme podle svého ražení. Známkou nevkusu a malého sebevědomí ženy je papouškování a opičení se po nějakém tzv. vzoru. Dělám , jak mi to vyhovuje a jak se cítím v tom, či onom. Univerzální návod nemůže nikdy vyhovovat každé.
Jana Kollinová
1.8.2018 12:39
Stárnout s grácií není každému dáno a určitě to nemá nic společného s výší konta v některém prestižním peněžním ústavu. Cit pro vkus a míru v líčení je někomu dán do vínku, někteří sledují pečlivě modní trendy i v pokročilejším věku a každý si může najít model, ve kterém se bude cítit dobře, bude odrážet jeho osobnost. Návštěva kadeřníka, kosmetického salónu, masáží patří k běžnému standardu . Pokud se budu bavit o půvabu "starých a bez peněz" (titulek se mi ani trochu nelíbí), kladu v první řadě důraz na péči o osobní hygienu, čistotu oblečení, vlasů, nehtů a jako třešničku na dortu nevtíravý parfém nebo jemná vůně parfémovaného mýdla. V tom je půvab "stáří" a vkusný skromný model to jen zdůrazní.
Jitka Caklová
1.8.2018 08:46
Obléknout se jako Pretty Woman a vyjít na ulici v přesvědčení, že tak vypadám, je pro mne pouhá iluze. A že to tak mají některé ženy nastavené, mě osobně nechává naprosto v klidu.
Jitka Caklová
1.8.2018 08:36
Celý příspěvek ve 13:27 jsem psala o sobě a o svých vlastních pocitech, reagujíc na článek. Myslím si, že vkusně k různým příležitostem se obléci umím a makeup mi neschází vlastně ani doma žádný nemám. Neříkám, že hezky oblečená se necítím dobře, ale také vím, že chůze Giny Lollobrigidy na vysokých podpatcích nikdy nebyla ani nebude moje parketa. Z celého článku je mi nejbližší poslední odstavec.
Elena Valeriánová
31.7.2018 23:47
Áju si dovedu představit s černými nehty (a vím, že se to k ní hodí), Jarmilku v sandálkách v lijáku na Radhošti, Jíťu v klobouku ...prostě každá jsme jiná. Každá jsme jiná a měly bychom se hlavně cítit dobře, nalíčené nebo nenalíčené. Měla jsem kolegyni, která si kupovala vždycky o číslo i dvě menší oblečení a pak nemohla dopnout zip u sukně. A já zase mám tendenci schovávat se do většího oblečení a to také není to pravé ořechové.
Soňa Prachfeldová
31.7.2018 18:45
Žena by o sebe měla dbát v každém věku. Přehnanost nesvědčí, elegance jemná naopak. V oblečení se chci cítit dobře, jdu ráda v dlouhých šatech a se psem klidně v šortkách. A lodičky obouvám pořád ráda. Záleží také samozřejmě na zdravotním stavu . Je pěkné být za dámu, ženu se vším všudy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA