Ilustrační foto: ingimage.com
Stará a bez peněz. Přesto půvabná
30. 7. 2018Nemohu si dovolit utrácet, nevypadám už jako dříve. Tak je zbytečné přemýšlet nad módou a kosmetikou. To si časem začne říkat mnoho žen. Mnohdy rezignují zbytečně. Už dávno neplatí, že půvab musí být spojený s penězi a mládím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
30.7.2018 20:34
Potěšilo mě, že nejsem sám komu se hodně nelíbí výrazně červené nehty. A vlastně i příliš výrazná červená nebo rudá rtěnka. A to bez ohledu na stáří ženy.
Marcela Pivcová
30.7.2018 18:03
Mé nejoblíbenější oblečení - rifle nebo jiné kalhoty, tričko (jednobarevné nebo s obrázky), vesta, svetr, mikina - naštěstí příliš módě nepodléhají. Klidně je můžu nosit řadu roků. Nehty jsem nalakovala výjimečně asi ve dvaceti létech a začaly se mi lámat. Čeho se nevzdám - barvy na vlasy a pěkné vůně.
Jarmila Komberec Jakubcová
30.7.2018 17:51
Od svých 30 let chodím pravidelně 1x měsíčně na kosmetiku a považuji to za zcela samozřejmé, tak i ke kadeřnici 1x měsíčně na dobarvení či ostřihání není žádný luxus. Tak i pedikúra či ošetření nehtů. Myslím, že péče o svůj zevnějšek je u nás dříve narozených naprosto nutné. Nehty si nechávám dělat gelové ve stejné barvě i na nohou. Straší žena by měla vypadat pěstěně, upraveně, ale nikoli působit vyzývavě. Oblečení volím podle situace kam jdu. Jinak se obléknu do divadla, jinak na sport či vycházku.
Danka Rotyková
30.7.2018 15:49
Červený lak na nehty nepoužívám, protože se mi na mně nelíbí. Ale některým ženám sluší. Horší je to s oblečením, to skoro vždy upravuji. Na kosmetiku nechodím, ale kadeřnictví navštěvuji pravidelně po 6 ti týdnech.
Blanka Bílá
30.7.2018 15:21
Ha ha, mládí není v našem věku ve vizáži, zmalovaná stará bárbína nebo matroška, či pana s ústy do srdíčka, to je spíš k smíchu.Mám takové dva ostrašující případy v okolí, jedna, věčně ověšená víš možným a v růžové, ta druhá má ráda co nejvíc odhalené tělo, overaly, popř. neonové barvičky modelů, hodících se na pláž, či šaty o pár čísel menší.Moje nejstarší vnouče by řeklo, babi, vem si něco jiného, takle s tebou nikam nejdu.A to musím říct, že je v tomhle zásadní i u sebe.
Věra Halátová
30.7.2018 15:03
Dovoluji si pochybovat o tom, že když budu mít rudě nalakované nehty, budu za dámu. Dámou se žena rodí, nikoliv stává. Červeným lakem jsem si nalakovala nehty jen jednou v životě, to mi bylo 16 a byla jsem na letní brigádě v kanceláři. Jeden starší pán mi řekl, že jednak se takto barví jen ženské horší úrovně a pak, že před rokem 1948 visely na ulicích plakáty, kde byla velká ruka, s rudými nehty, s kterých stékala červená krev. A nad tím bylo napsán: Zachvátí-li tě, zahyneš. Později jsem zjistila, že to byly plakáty proti volbě tehdejší nastupující politické strany KSČ. Čisté, upravené ruce, když lak, tak nenápadný. Červená je tak pro "dámy" prodávající vstupenky do cirkusu.
Lenka Kuchařová
30.7.2018 15:02
Na oblečení ze second handů nemám štěstí,ale jinak se dá koupit hezké oblečení i ve slevách na internetových portálech.Kadeřnice mi stačí asi tak jednou za půl roku,protože její ceny jsou stále vyšší,na kosmetiku nechodím,ale přesto mám pleť bez velkého množství vrásek a když někomu řeknu,že mi letos v listopadu bude sedmdesát,tak mi každý odvětí,že vypadám o deset roků mladší.Pokaždé když jdu z domu,tak se nezapomenu decentně namalovat,hezky obléct a použít nějakou lehkou kolínskou.Být stará,neznamená přestat se starat o svůj vzhled.
Olga Škopánová
30.7.2018 14:31
V second handech mají spoustu krásných věcí a za pár korun ale když ono seprané triko a vytahané legíny jsou tak pohodlné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA