Foto: autorka
Malé a velké radosti
21. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
21.7.2018 22:55
Nadičko, Ty mi dáváš:))) Tolik nádherných štěňátek... já chci jedno domů.... Fotky máš suprové, zvláště ty, jak čučí ven z ohrádky... díky, potěšila jsi mé pejskařské srdce. Koníci též nemají chybu..
Elena Valeriánová
21.7.2018 22:08
Je vidět, že obdivovatelů mají štěňátka víc než dost. Fotky jsou takové to milé veselé pohlazení po duši. Nadi, díky.
Libor Farský
21.7.2018 20:59
Naděnko, také móc děkuji, spravil jsem si v závěru dne náladu. Jen lituji, že si je nemůžu poňuchňat.
Blanka Macháčková
21.7.2018 20:52
Je milé se pokochat milými zvířaty. Obzvlášť koňmi a štěňaty. Moc hezké fotografie.
Věra Ježková
21.7.2018 14:22
Naďo, díky moc. Štěňátka jsou kouzelná vždy a pohled na ně nikdy neomrzí. Ať se jim daří. :-)
Lenka Hudečková
21.7.2018 13:11
Nadi nádhera, jak štěňata, tak i koně....Krásný článek a fotky ještě lepší..... Děkujeme za sdílení :-)
Dana Puchalská
21.7.2018 12:14
To je krása a kdo má rád normální fotky, tak musí souhlasit s Jitkou Haškovou. Píšu aspoň 10 hvězdiček.
Jitka Hašková
21.7.2018 09:47
Krásné, jak štěňátka mají radost že života a to z těch fotek přímo čiší. Já žádné technické nedokonalosti nevidím, a pokud tam jsou zážitek neničí. Psy i koně mám moc ráda. Kdysi jsem si zkusila jízdu na koni a byl to úžasný zážitek. Moc děkuji za fotky i článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA