Věra Ježková
27.7.2018 06:59
Jani Š., já taky. A že bylo zájemkyň! A on si taky začal. :-)
Libor Farský
26.7.2018 23:26
Jsem vdovcem již hodně dlouho, asi bych měl něco zkusit - (smajlík)
Jana Šenbergerová
26.7.2018 23:15
Já vlastně toho svého vdovce také sbalila. Ale on si začal a je nám spolu dobře.
Zuzana Pivcová
26.7.2018 19:33
Já k lovkyním chudáků vdovců nepatřím. K žádným lovkyním. Jako "život je jen náhoda", tak je i seznámení s někým náhoda-nenáhoda. A nebožku bych stejně nenahradila, tedy rozhodně ne v péči o domácnost. :-D
Věra Halátová
26.7.2018 18:52
Když ten pán vlastně ženu nechce, proč si dával inzerát? Nevím, které ženy ho "pronásledují", ale já vidím kolem sebe hodně ovdovělých žen, které zůstávají samy, nemají zájem o další partnerský vztah. S muži - vdovci je to jiné, málokterý vdovec zůstane sám. Okamžitě hledá za nebožku Božku jinou Božku, která by se o něj starala. Šla jsem po ulici a potkala známého, se kterým se jen občas vidím, pozdravím, nějak jsme se nikdy přátelsky ani jinak nestýkali. Byl najednou velmi milý a přátelský a pozval mne na kávua na zmrzlinu. Bylo léto, odpoledne, bylo pěkně, proč ne? Pán během hovoru začal mluvit o tom, že si sám vaří, někdy si zajde do restaurace na oběd, i košile si sám žehlí. Proč mi to povídá, říkala jsem si. Nereagovala jsem na tyto řeči. Pak jsem potkala jeho příbuznou a ta mi prozradila, že před půl rokem mu zemřela manželka. AHA. No, za pár měsíců jsem toho muže potkala ve společnosti jedné ženy, také vdovy. A ten muž, mimochodem 74 roků, se svým známým - mužům, samozřejmě, chlubí, že má "mladou milenku". Tak přece jen někoho, jak píšete v článku, ulovil. Ten pán z článku, třeba je jen domýšlivý.
Jana Hudcová
26.7.2018 16:25
No, já mám trochu jiné zkušenosti - když si vdovec chce najít novou partnerku, často ji srovnává se svou "nebožkou". A když pořád říká: moje Boženka to dělala takhle a takhle, tak to člověka akorát tak otráví.
Jana Gondášová
26.7.2018 15:51
Chudáci vdovci, taky jsem vdova, nelovím, ale ráda pokecám, no asi přestanu, abych někomu nezpůsobila trauma