Čeho se bát? Diabetes, obezita, rakovina střev, nemoci srdce a cév
Ilustrační foto: ingimage.com

Čeho se bát? Diabetes, obezita, rakovina střev, nemoci srdce a cév

18. 7. 2018

Jíme ve spěchu, přejídáme se, všude si dojedeme autem, jídlo občas nahradíme cigaretou. Moderní doba si vybírá svou daň. Právě civilizační nemoci spjaté s nezdravým životním stylem jsou nejčastější příčinou úmrtí Čechů. Trvá i desetiletí, než se projeví.

cukrovka zdraví
Autor: Redakce
Hodnocení:
(2.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Faldynová
Mít se rád prostě neznamená pořád si jen dopřávat a ulevovat.
Olga Škopánová
Kdyby článek označili jako reklamu tak by ho nikdo nečetl
Kateřina Baziková
Hlavně si kupte potravinovej doplněk! To nemůžete článek označit jako reklamu, neboť ničím jiným není?
Jitka Hašková
Proč se bát? Člověk se musí snažit, aby tak nedopadl. Prevence je nejdůležitější.
Olga Škopánová
Myslím že na uvedené nemoci trpěli lidé už ve starověku snad s výjimkou obezity.
Věra Ježková
Paní Svatavo, hlásím se jako „potrefená husa“. Samozřejmě s vámi souhlasím a je mi líto vašeho manžela. Ale o tématu toho vím dost a na preventivní prohlídky chodím. Proto nepotřebuji víc strašit.
Jitka Caklová
Stačilo mi přečíst pouze nadpis a věděla jsem, že nepotřebuji číst dál. Čím více o nemocech vím, tím více červíček pochybností o mém zdraví vrtá a dříve, či později se nemoc dostaví.
Svatava Páleníková
Ne všichni mají to štěstí a dožijí se ve zdraví vysokého věku. Manžel zemřel právě na jednu z uvedených chorob. A možná právě proto, že jsme zanedbali prevenci. spíš než utíkat by se takové články měly číst, chodit včas k lékaři a nechat se pravidelně kontrolovat.
Alena Tollarová
Tak já jsem hodila očko a radši prchám. To abych se nakonec ještě nezačala bát :)
Věra Ježková
Velice povzbudivý článek. Co bude příště? Nemoci necivilizační? Navrhuji třeba Alzheimera, zelený zákal a chřipkovou pandemii.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%