Foto: autorka
Se "žluťáskem" do Vysokých Tater
21. 7. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
9.8.2018 22:05
Nepřijde mi to jako reklama.Jana jenom popsala skutečnost.Občas jezdím se "žluťáskem" a jsem moc spokojená.Tatry jsou krásné,Jani,fotky se ti povedly.
Marie Seitlová
22.7.2018 21:54
Do Tater jezdím často a vyhovuje mi vlak ČD. Nemám to tak daleko, spací vlak nepotřebuji. Ale vím, že tam z Prahy jezdí lůžkový vůz. Také mi to připadá jako reklama.
Naděžda Špásová
22.7.2018 13:23
Vlakem nejezdíme, takže si služby žluťáska, nebo jinak zbarveného vlaku neužiju. Měli by vám zaplatit za reklamu. Tatry by si mi taky líbily. Fotky hor jsou moc pěkné.
Alena Tollarová
22.7.2018 08:50
Vlakem moc nejezdím, ale žluťáskem jsem se svezla na i60tkové setkání do Brna. Jelo se skvěle.
Hana Práglová
22.7.2018 08:41
Taky se chystáme příští mėsíc doTater.Jedeme s ČD.Ale máme to o 360km blíž a navíc prūkazku ČD.V opačném případé bychom asi taky využili jiného dopravce.
Zuzana Pivcová
21.7.2018 12:59
Pokud bych jela takto daleko, určitě bych si vybrala pohodlné cestování, i kdybych si měla připlatit. Věřím, že se vám dobře cestovalo. Nedovedu si představit, že bych se měla celou noc někde krčit a druhý den normálně fungovat, jako se jezdilo dřív.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA