Foto: autorka
Pirátská bitva na jezeře v Úštěku
17. 7. 2018Úštěk je malé městečko na severu Čech, dýchající historií. Malé, ale známé a hojně navštěvované. Leží u jezera Chmelař, takového českého moříčka. Je tam výborné koupání, kemp a široká písčitá pláž. A právě na této pláži se s oblibou vyloďují piráti, aby svedli lítý boj s nezvanými uchvatiteli.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
17.7.2018 16:38
Těžká práce fotografa, přesto jsi to zvládla skvěle. Já osobně tyto historické napodobeniny nemám ráda. U nás je slavná Zlatohorská garda a taky Javornická garda, nechodím na jejich hrátky.
Naděžda Špásová
17.7.2018 16:02
Ústěk se mi moc líbí. Bitva musela být velká a hlavně jim asi bylo horko. Na Chmelaři jsme před 35 lety byli na dovolené. Byla jsem těhotná s Terezou. A pak jsme se tam stavovali, když jsme jeli ze srazu v Doksech. Je to tam docela pěkné. Fotky jsou, jak jinak, moc pěkné. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA