Děti, psi a kočky jsou božstvo. Ilustrační foto: pixabay.com
Šest věcí, které vás zaskočí v Řecku. Ale nebojte
20. 7. 2018
To, že chcete platit a číšník stále nepřichází, neznamená, že je líný, nebo že si vás nevšímá. To je jedna ze zásad, kterou by si člověk měl vštípit, pokud se chce v Řecku cítit dobře.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
22.7.2018 11:53
Když padla v Řecku monarchie a byla nastolena republika, Řekové zpočátku odmítali na křižovatkách respektovat semafory - neboť v demokracii se to nemusí ... Byl jsem tam v r.1968 a zdánlivě dětinským chováním Řeků jsem byl nadšený.
Dana Puchalská
21.7.2018 23:32
Ten článek je hezký, ale..... Jak už tu psali diskutující přede mnou. Jde o ty pejsky. Moje blízká příbuzná si chtěla vzít domů jednoho psa. Brečela nad ním jako malé děcko. Psa tam živila 14 dnů a věřím že kdyby to bylo možné, měla ho doma na zahradě. Ale kvůli hraniční kontrole to nešlo. Jinak se jí tam ale moc líbilo.
Jaroslav Outrata
21.7.2018 14:23
Nevím, kde paní autorka byla ale to co napsala o psech a kočkách v Řecku je naprostý nesmysl a blabol. Tyto zvířata jsou tam dle mého názoru považovaný za "odpad". Tolik toulavych a zubožených a opuštěných psů a koček se vidí snad v Evropě jenom v Řecku. Byl jsem tam 10x a vždy ten stejný smutný pohled na hladová zvířata s pocitem naprosté zoufalé bezmoci jim nějak trvale pomoct.
Proto už do Řecka raději NE. V tomto jsou Řekové naprostí barbaři. Už ta fotka vypovídá.
Vladimir Blazek
20.7.2018 18:46
Psi, kočky a vůbec všechna zvířata rozhodně nejsou bozi. I když ve městech se situace mění a i řeci si začínají pořizovat domácí mazlíčky. Děti bohy rozhodně jsou a ti malí smetáci toho dokáží neuvěřitelně zneužívat. S vodou se velice plýtvá, myje se stříkající hadicí .Jako na vojně, co je mokré, to je čisté.
Zuzana Pivcová
20.7.2018 15:48
Článek se mi líbí, ale bohužel jsem na Olympské Riviéře neudělala zkušenost, že jsou v Řecku psi božstvo. Nikdy jsem nezažila tolik toulavých a zubožených psů, jako zrovna tam. Rvali se mezi sebou o zbytky. Pak přijeli policisté s autem, pochytali je a odvezli, asi utratit, aby neobtěžovali hosty. Servírka mi řekla, že tam vozí psy řidiči z Atén, vyhodí je a ujedou. Byl to pro mě hrozný zážitek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA