Ilustrační foto: pinterest.com
Bílé džíny. Ano či ne?
19. 7. 2018Rozšiřují boky, rychle se špiní, hodí se především pro mladá hubená děvčata. To si často myslí zralé dámy o bílých kalhotách. Mnohdy se mýlí. Bílé kalhoty totiž mohou slušet ženám různých tvarů a různého věku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bartušková
19.7.2018 18:10
Džíny různých barev nosím ráda, tedy i bílé. Kdykoliv se do nich nasoukám a vyjdu do ulic, zákonitě začne pršet a jsem brzy zacákaná od zadku po paty. Snímek č. 4 beru. :-)
Zuzana Pivcová
19.7.2018 18:04
Kdysi jsem bílé džíny měla, ale dnes bych si je už asi neobstarala hlavně proto, že by na nich bylo vše hned vidět.
Dana Puchalská
19.7.2018 16:58
Já mám bílé kalhoty na léto- džínového střihu- a jsem s nimi velice spokojená. Ale neštěstí je to,když si v nich sednu někde v MHD a nekouknu se na sedadlo. To pak ujíždím domů a kalhoty házím rovnou do pračky. Moc se mi líbí č.1.
Věra Ježková
19.7.2018 16:30
Pro mě ne. Džíny, ani jiný materiál. Bílá mi připadá nepraktická a ani se mi moc nelíbí. I když jako mladá jsem nosila kombinaci převážně černobílou. Nikdy ale kalhoty.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA