Slevové desatero. Jakou módu nakoupit?
Přehnané? Ano. Ale malý "odvaz" občas neuškodí... FOTO: pinterest.com

Slevové desatero. Jakou módu nakoupit?

16. 7. 2018

Nápis slevy se na člověka nyní valí ze všech stran. Zejména obchody s oblečením a obuví jsou v létě zavaleny zlevněným neprodaným zbožím. Jsou to šunty v nevhodných velikostech a mizerné kvalitě, které nikdo nechtěl? Nebo se právě teď dají koupit skvosty za hubičku, které nám poslouží řadu let?

móda
Hodnocení:
(4.7 b. / 7 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Nosím barvy, ale samozřejmě tak, aby to ladilo. Tedy aspoň se snažím. Myslím, že podobný odvaz by mi zajistil místo u Chocholouška. Slevy mě neberou, to bych si ušoupala nohy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Při svých cestách po USA hlavně v NY jsem se setkala s různými lidmi, kteří byli poněkud zvláštně oblečeni. Ale i většina Američanek chodí oblékaná elegantně a slušivě. V podobných oblecích jako jsou na fotkách lze vyjít leda na karneval.
Olga Škopánová
Nemyslím si že barevné věci jsou bláznivé a nevhodně stačí se podívat na britskou královnu Alžbětu.
Marie Faldynová
Líbí se mi názor, že móda je hra, které se můžu, ale nemusím účastnit. Fotky mne pobavily, sama nosím oblečení obyčejné. Ale oceňuji odvahu těch, kdo se nebojí budit pozornost!
Antonín Nebuželský
Dobré.. Přečtu to dceři:-)
Věra Ježková
Chodit do luxusních obchodů mi není příjemné. Klasiku nosím většinou. Křečkovat nemůžu, neměla bych, kam to dávat. Zkoušet oblečení mě nebaví. Zimák bych si v létě asi nekoupila. Stav šílenství ve mně sleva nevyvolává. Koženou kabelku bych mohla – ale ne mrňavou. Na odvazování mě moc neužije, bláznivé věci nemám ráda. Za každou cenu rozhodně nenakupuji. Z nakupování neblázním. Ty modely jsou podle mě šílené.
Elena Valeriánová
Ještě jsem objevila, že když se na ty fotky podívám, musím se smát. Takže dobrý!
Jana Šenbergerová
Ali, možná kdybychom takto vyrazily na mejdan v Praze, byly bychom i ve večerních televizních zprávách. :-)
Jana Šenbergerová
Elena to vystihla přesně tak, jak to vnímám já. Jsem pro, ať si každý nosí v čem se dobře cítí. Pokud mu nevadí, že je ostatním k smíchu, je to jen a jen jeho věc. Sama jsem nikdy neměla potřebu poutat na sebe něčí pozornost.
Danka Rotyková
Ty dámy na fotografii jsou opravdu odvážné, ale možná jen pro tu chvíli. Já jsem a vždycky byla spíš pro klasiku, výstřelky jsem si nemohla v zaměstnání dovolit a vůbec mi to nevadilo. Nerada jsem ale sháněla oblečení, zvláště po 60. roce věku. Všude byla spousta oblečení pro mladé a nebo jsem za pěkný kousek musela zaplatit více než bych si přála. Neumíte si představit tu úlevu, když už jsem letos nemusela nic shánět. Módu si prohlížím a mám příjemný pocit, že nemusím nutně něco koupit. A až se mi nějaká věc opravdu hodně zalíbí, koupím si ji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%