Příběhy naší republiky:  Ču vi parolas Esperanton aneb Jeden jazyk pro všechny
Foto: autorka

Příběhy naší republiky: Ču vi parolas Esperanton aneb Jeden jazyk pro všechny

15. 7. 2018
Můj příběh Příběhy naší republiky
Hodnocení:
(5 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Zuzko, Tvá aktivita je opravdu obdivuhodná. Čím nás ještě překvapíš ??? Smekám.
Naděžda Špásová
S esperantem se setkávám v křížovkách, asi by mi to nelezlo do hlavy, i když nikdo neví. Zkoušet to už nebudu. :-)
Jiří Libánský
Ona už jen ta myšlenka o tom, že si mohou porozumět navzájem lidé různých národů je úžasná.
Alena Vávrová
V našem městečku žil velký nadšenec, propagátor a učitel esperanta p. Špůr.
Věra Ježková
Zuzko, esperanto mě kdysi také zajímalo. Ale jako jazyk „an sich“, ne potřebný dorozumívací prostředek. Protože, ať se nám to líbí, nebo ne, tuto funkci plní angličtina. A byť esperanto vychází z jazyků živých, je to jazyk umělý. A společnost ho v podstatě nepotřebuje.
Marcela Pivcová
Snad bylo esperanto v klubu s dobrými přáteli zajímavé, ale mne nikdy nepřilákalo. Víc jsem se snažila doplňovat si své školní znalosti z němčiny, ale kurzy v poněkud vzdálené Jazykové škole v Českých Budějovicích jsem nakonec vzdala. Bohužel další cizí jazyk mi nepřibyl.
Blanka Macháčková
I já jsem se setkala s esperantem, měla jsem chuť se ho začít učit, ale jako s většinou mých vzdělávacích pokusů zůstalo jen u chuti.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%