Ilustrační foto: pixabay.com
Typická dovolená Čechů. Co to je?
10. 7. 2018Dva týdny, v Česku, autem, na místo s objednaným ubytováním. Ideálně ne dražší než za pět tisíc na osobu. To je podle aktuálního průzkumu nejčastější podoba dovolené.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
10.7.2018 13:36
Taky zdravení ve výtahu šokuje. Nemyslím ve svém domě, kde se známe. Byla jsem zvyklá spíš na cestivání na vlastní pěst, ale sama bych zvolila cestovku...Kam s ním?(pselm)
Jarmila Komberec Jakubcová
10.7.2018 13:23
Bohužel tleskání v letadle při přistávání patří k největším nešvarům českých turistů. Když jsem poprvé letěla s cestovkou Avetour do izraele (před 10 léty) letělo nás cca 40 turistů. Při přistávání v Tel Avivu se Češi roztleskali a izraelský kapitán společnosti EL AL z toho byl dost v šoku. Naprosto nechápal co se v letadle děje. To samé jsem zažila do Dubaje společností Emitaries. Věřte mi, že fakt se to nikde v světě se netleská. Považuje se za samozřejmé, že pilot dělá svou práci dobře a potivě. Nechci ze sebe dělat chytrou, ale je to prostě skutečnost. Jinak pak nás považuji tak trochu za burany. Co mi řekla jedna anglická dáma při přistávání v Praze v loňském roce.
Karel Hyndrák
10.7.2018 13:20
V televizi běží seriál Letecké katastrofy. Z něj vyplynulo, že přistání je nejrizikovější moment letu = trefit se při bočním větru. Už jsem to zažil. Hezké je, když při závěrečném rolování v ČR hraje Smetanova Vltava (už jsme doma! Přežili jsme.) Hercům taky tleskáme, když se jim podaří dohrát hru až dokonce.
Jarmila Komberec Jakubcová
10.7.2018 11:25
Přizná se, že se vždy cítím trapně když lidé při přistání tleskají. Nikdy jsem to nedělala a ani by mně to nenapadlo. Létám často - několikrát do roka i na pravidelných linkách zahraničních společností kde jsem to nikdy nezažila. Před třemi týdny jsme se vraceli s manželem z Albánie a naši turisté tleskali jako o život. Co se týče stravování volím AL nebo plnou penzi.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA