V pralese
Foto: archiv autorky

V pralese

8. 7. 2018
Můj příběh
Autor: Eva Krausová
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Moc se mi líbí také Vaše fotomontáže.
Eva Krausová
Hanko, pro knihu si jdu dnes na poštu, už se těším, jak si počtu. Lidmilko, však i Tebe zdravím a přeji jen úsměvy na tváři. Jitko, společně s Megí se tak často nefotím a musím říci, že ona je "těžká" váha a dlouho ji neudržím. Chutná ji jíst, zrovna včera jsme se nasmály s Vlastou, když u ní baští, že lomcuje s miskou i kvůli přilepenému zrnku rýže... Prstenu po mamince si vážím, ona si ho tenkrát před mnoha lety pořídila, tenkrát ji udělal radost, je v něm tak trochu její život, takže když si jej vyjímečně vezmu, jakoby byla stále se mnou...
Jitka Mošovská
Evo, foto č. 7 s Meginkou se mne líbí a že si vážíte prstenu po mamince.
Lidmila Nejedlá
Milá Evo, vítej opět mezi námi. Chyběly tu tvé nevšední fotografie. Meginka je stále čilá, přátelství s mladíkem funguje, tak je vše v pořádku. Buďte všichni tři šťastní a veselí! Zdravím tě.
Hana Rypáčková
Vítejte Evo Meg, knihu dostal kamarád k narozeninám a taky se těším , až se do ní začtu. Zítra si pro ni jdu.
Eva Krausová
Dámy, všem vám děkuji. I Meginka.
Eva Mužíková
Evko vítejte obě....
Zuzana Pivcová
Jsem ráda, že jste tu, a obdivuji vaše nevšední přátelství s Lukym a Meginkou.
Věra Ježková
Hovoříte dobře i klávesnicí. Meginka je kouzelná. Přeji vám hodně zdraví.
Soňa Prachfeldová
Evo moc hezké a také jsem ráda, že jste opět na íčku . Vaši mystiku jsem postrádala a pozdravuji Meginku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%