Pupínek na čele
20. 9. 2012
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Bartošová
4.10.2012 17:23
Ba ne, mladíček většinou neoplývá sebeironií...
Mně se kromě těch šamanských fotek líbí vaše písemné reakce na zde zveřejňovanou tvorbu. Nechválíte zbytečně ale ani nezarmoutíte toho (vlastně většinou tu), kdo nese svoji kůži na trh...
Nina Šachová
21.9.2012 07:52
Ale jen pište, pište, nás všechny ty Vaše nápady zajímají. Kdybych neviděla Vaši šamanskou fotogalerii, řekla bych na sto procent, že je to zpověď náctiletého pubertálního mladíčka.
Jiří Libánský
20.9.2012 20:44
Já mám občas fakt super hustý nápady, o tom ani nemůžu psát. To absolutně není o roku narození. Tak buďte v klídku a neřešte to.
Jitka Chodorová
20.9.2012 18:38
Že je pan Jiří asi mladší ročník,to už jsem pochopila,ale že by teprve puberťák,to náš "diigent" snad být ani nemůže?!
Jarmila Peerová
20.9.2012 17:59
S tou "pubertou" radím opatrně,aby nakonec ten pupínek na čele nebylo to nejlepší,co Vás v tomto neklidném období potkalo,,,,ehm....
Jiří Libánský
20.9.2012 17:20
To je každou chvíli něco. Už abych měl tu pubertu za sebou. Řikali, že to pak přejde samo.
Zuzana Pivcová
20.9.2012 14:40
Ještě, že se kožené motorkářské hadry nežehlí, nehtíky zakryjí rukavice a na hlavu dáš "piráta"!! :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA