Květnové toulání Šumavou
Foto: autorka

Květnové toulání Šumavou

30. 6. 2018
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Šumava stojí za to, chce to čas vše trochu poznat. Jiříku, my jsme loni ten Soumarský most nenašli, zato letos jsme si ho vychutnali. Hanko, koncem srpna budem na Nepomucku a odtud Srní, Kašperky , malé vísky zapadlé se spoustou zajímavostí a p.
Jarmila Fialová
Špatně čteš,protože o stezce Soumarským rašeliništěm píše a jsou tu z něj i fotky
Marie Ženatová
Díky za hezký článeček Soni i fotečky. Na Šumavě jsem ještě nikdy nebyla, ale také by mne moc lákala...
Jiří Hudeček
Hezky podané Soni. Na těchto místech jsme také byli. Škoda, že jste nebyli na Soumarském mostě- rašeliniště a krásná procházka naučnou stezkou.Fotky moc pěkné :-)
Eva Mužíková
Soni, o takových místech jsem jen slyšela, krásné povídání. Fotky rašeliniště jsou až strašidelné. Muselo tam být krásně....
Jitka Mošovská
Ve Vimperku jsem pobývala 2 roky. Z Tvého toulání něco znám.
Marie Novotná
Moc hezké toulání.Ráda jsem se prošla s Tebou.Několika místy jsem už v minulosti také šla.Je tammoc krásně.Děkuji za krásné fotečky.
Hana Rypáčková
Djó Šumava....A koncem srpna kde? Předposlední týden jsem na Olšině u Lip na. Možná se setkáme se Zdenkou Ž.
Zuzana Pivcová
Tady jsem narozdíl od Českého ráje bohužel nebyla. Přitom je to taková krásná krajina. Jenže bez auta pro mě dost nedostupná. Tak jsem aspoň četla a prohlížela.
Jarmila Fialová
Na většině míst jsem už byla a do Stožce jedeme na týden v srpnu

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%