Foto: autorka
Květnové toulání Šumavou
30. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.7.2018 08:14
Šumava stojí za to, chce to čas vše trochu poznat. Jiříku, my jsme loni ten Soumarský most nenašli, zato letos jsme si ho vychutnali. Hanko, koncem srpna budem na Nepomucku a odtud Srní, Kašperky , malé vísky zapadlé se spoustou zajímavostí a p.
Jarmila Fialová
1.7.2018 06:38
Špatně čteš,protože o stezce Soumarským rašeliništěm píše a jsou tu z něj i fotky
Marie Ženatová
1.7.2018 06:38
Díky za hezký článeček Soni i fotečky. Na Šumavě jsem ještě nikdy nebyla, ale také by mne moc lákala...
Jiří Hudeček
1.7.2018 06:26
Hezky podané Soni. Na těchto místech jsme také byli. Škoda, že jste nebyli na Soumarském mostě- rašeliniště a krásná procházka naučnou stezkou.Fotky moc pěkné :-)
Eva Mužíková
30.6.2018 22:11
Soni, o takových místech jsem jen slyšela, krásné povídání. Fotky rašeliniště jsou až strašidelné. Muselo tam být krásně....
Marie Novotná
30.6.2018 21:34
Moc hezké toulání.Ráda jsem se prošla s Tebou.Několika místy jsem už v minulosti také šla.Je tammoc krásně.Děkuji za krásné fotečky.
Hana Rypáčková
30.6.2018 19:52
Djó Šumava....A koncem srpna kde? Předposlední týden jsem na Olšině u Lip
na. Možná se setkáme se Zdenkou Ž.
Zuzana Pivcová
30.6.2018 19:25
Tady jsem narozdíl od Českého ráje bohužel nebyla. Přitom je to taková krásná krajina. Jenže bez auta pro mě dost nedostupná. Tak jsem aspoň četla a prohlížela.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA