Ilustrační foto: pixabay.com
Můj první rok na portále i60
29. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
1.7.2018 19:58
Blanko, web i60 je skvělý a ty jsi k tomu přispěla. Je dobře, že tě tu máme.
Marie Foltýnová
30.6.2018 18:25
Jsem na i.60 už řadu let a ráda se sem vracím.Znám zde i mnoho príma lidiček.které vždy ráda vidím.
Jan Raška
30.6.2018 08:20
Milá Blanko, potěšila jsi mne. Díky za tvé vyjádření, která nás motivují, máme radost, že děláme něco, co má smysl... A hlavně piš dál, i druhý, i třetí rok...
Marie Seitlová
29.6.2018 17:48
Pěkná úvaha i statistika prvního roku mezi námi. Ať jste zde stále ráda.
Věra Ježková
29.6.2018 14:44
Milá Blanko, blahopřeji ti k výročí. Jsem ráda, že jsem tě poznala osobně. Moc hezká bilance. Mě by nikdy nenapadlo počítat své články, natož komentáře k nim. Letos dávám každý týden (pouze) jeden článek, i když v zásobě jich mám víc. Budu se těšit na tvé další příspěvky; píšeš velmi hezky. :-)
Jana Šenbergerová
29.6.2018 14:38
Ráda čtu postřehy íčkařů z pobytu na i60. Díky těm vašim jsem zjistila, že se s vašimi články nějak záhadně míjím, což mě docela mrzí, protože ty, které jsem četla, se mi líbí. Také jste mě navedla na počítání. Jsem tu už přes pět let a pořád se mi tu moc líbí. Potkala jsem tady spoustu zajímavých lidí, z nichž mnohé znám osobně. Vždycky mě tu něco potěší a prozáří mi den. Méně zářné okamžiky přecházím stejně jako dny bez slunce, s nadějí na lepší příští. A tak vám přeji, ať vás TO tady pořád baví a přináší uspokojení z činnosti vlastní i jiných.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA