Sloupsko-šošůvské jeskyně. FOTO: I. Prazak, commons.wikimedia.org, CC BY 2.5
Za ďábelským tajemstvím Sloupsko-šošůvských jeskyní v Moravském krasu
14. 4. 2018Temný podzemní svět vyvolává mrazení v zádech sám o sobě, ve Sloupsko-šošůvských jeskyních v Moravském krasu se k tomu ale navíc přidává velká záhada: vysoko u stropů některých chodeb jsou do skal zdánlivě nesmyslně zabudovány trámy ze zkamenělého dřeva velkého stáří.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
16.4.2018 09:33
Jeskyně jsou pro mne tajemné, studené a plné emocí. Ráda si je projdu a obdivuji , ale vždy jsem ráda ,když vyjdu na světlo ven a teprve tu krásu vstřebám.
Věra Ježková
15.4.2018 07:11
Nepřesvědčím, mám klaustrofobii. Ale uznávám, že jeskyně obecně jsou krásné.
Zdenka Jírová
15.4.2018 00:38
Ve Sloupských jeskyních jsem poprvé byla na školním výletě v 6. třídě a udělaly na mne takový dojem, že si to pamatuji dodnes. Po letech jsme tam byli na výletě s manželem a dokázala jsem dělat téměř dokonalého průvodce, jak jsem si vše pamatovala. Jsou opravdu krásné a tajemné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA