Ilustrační foto: pixabay.com
10 mýtů o laserových operacích očí
26. 6. 2018Život bez brýlí či kontaktních čoček už dávno nemusí být jen tajným přáním - díky vyspělým laserovým operacím, které probíhají zcela bezpečně za použití nejmodernějších technologií a metod, se můžete nenáviděných brýlí či čoček zbavit doslova ze dne na den.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Ludmila Antošová
25.8.2022 11:42
Laserovou operaci očí jsem podstoupila před několika lety na klinice Horní Počernice a výsledek je, že i po letech mám dobrý zrak a jsem bez brýlí. Operaci jsem absolvovala v 57 letech kdy jsem nosila skoro popelníky na blízko. Tehdy mi konzultaci domluvila dcera a dodnes jsem ráda, že jsem na operaci šla.
Marie Tihelkova
30.6.2018 01:55
Dobrý den, podle čeho poznam seriózní kliniku, mám Astigmatismus, bylo mi oznámeno, že tato vada nejde odstranit. Nemám žádné dioptrie. Do blízka vidím velice dobře, jen do dálky musím zaostřit. Mám brýle, ale v létě je to opravdu nepohodlné. V zimě se brýle mlži. Určitě bych využila operace pokud by byla možná. Jen mám dilema. Jak vybrat kvalitní kliniku?
Věra Ježková
26.6.2018 17:23
Zvláštní. Tohle už je několikátý článek o laserové operaci očí, který v poslední době čtu. Jeden je ze 31.5.- zde: https://www.bydlet.cz/456705-10-mytu-o-laserovych-operacich-oci/ . Je strukturován naprosto stejně jako článek tento. Podrobně oba porovnávat nebudu.
Marie Doušová
26.6.2018 10:41
Nejvíce mě děsí, že i v článku píší , že záleží na tom, jakou kliniku si zvolíte. Nemohu pochopit , že se člověk může dostat někam , kde není jistota , že Vás ošetří bez problémů. Jak laik pozná, která klinika je dobrá a která má nějaké nedostatky. Raději si nechám brýle .
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA