Reportáž z rozhledny
FOTO: autorka

Reportáž z rozhledny

26. 6. 2018
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Díky za krásné fotky. Proletěla jsem v rychlosti, k článku se ještě vrátím. Dnes je u nás jak po náletu, jsme unavení - mladí se dnes stěhovali a byl trochu humbuk a chaos
Jaroslava Handlová
Věro, článek jsem přečetla teprve nyní s dvouletým zpožděním po upozornění Jitky H. Tobě taky děkuji za odkaz. Kdybych to tušila, tak jsem si mohla ušetřit práci s psaním :-) Tvoje reportáž je výborná a já nyní mohu jen potvrdit, že rozhledna zatím vypadá stejně dobře.
Jaroslava Handlová
Čtu to zde sice s dvouletým zpožděním (až po upozornění Jitky), ale i tak jsem potěšena a moc se mi líbí i fotografie. Věro, díky i za Tvůj odkaz na tento článek.
Věra Ježková
Olinko a Danko, děkuji i vám. Budu moc ráda, když se výstup uskuteční.
Olga Štolbová
Věro, díky. Přidávám se k pochvalám, fotky prima a zajímavě popsané. Hlásím se do party na výstup, moc ráda bych se tam podívala. *******
Dana Puchalská
Moc hezká rozhledna. A fotky taky.
Věra Ježková
Soňo, díky. :-)
Soňa Prachfeldová
Rozhledny jsou můj koníček, z nich je většinou krásný výhled . A navíc každá je originální, jak je patrno i tato. Moc hezké.
Věra Ježková
Hani, s radostí. Už jsme o tom mluvily s Jitkou H. – že by to mohlo být hezké na podzim, až se bude barvit listí. Stačí, když se domluvíte. :-)
Hana Rypáčková
Děvčata, to někdy dáme, ne? Díky Věro.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%