Ilustrační foto: pixabay.com
Jsou kočky léčitelky?
24. 6. 2018Kočka je tvor tajemný, opředený mnoha mýty. Kočky byly mnohokrát v historii a v různých civilizacích i uctívány jako božstvo. Já se domnívám, že důvodem je schopnost vnímat velmi citlivě energie. Mám na mysli především základní energii, známou jako či, tchi, reiki, vesmírná energie a nebo i jinak.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
6.5.2021 22:51
Věřím na to, že zvířata mají mnoho "nadpřirozených " schopností (řečeno lidským jazykem). Jsou totiž spojeni s přírodou. My se bohužel od přírody čím dál tím víc vzdalujeme. Bohužel k naší škodě.
Marcela Pivcová
29.6.2018 13:03
Já mám dvě kočky - léčitelky doma a třebaže mi někdy způsobí dost starostí, vždycky převáží to dobré, co mi svou přítomností dají.
Hana Práglová
25.6.2018 21:16
Mívali jsme kočku,psa,králíky , ale i další zvířata.U každého z nich mi bylo jinak dobře.Nejvėtší zážitek si pamatuji,když našeho pejska porazilo auto a mėl hodnė škaredė nemocnou nožičku.Tenkrát nebyl v blízkosti veterinář.Pomáhali jsme jak jen to šlo.Nakonec se léčby chytla naše kočička.Každou chvíli mu ránu olizovala (on držel-byli kamarádi) a za pár dnū byl k naší radosti v naprostém pořádku.Když ale cítila,že její život končí,odešla do sklepa a zemřela na uhlí.Asi proto,že vědėla,že tam dennė chodíme a najdeme ji...
Margita Melegova
25.6.2018 21:03
Kocka lecitelka, ano hlasuji vsema deseti, uplne mi staci kdyz se prituli, citim jeji teplo, predeni a je mi dobre.
Zorka Horká
25.6.2018 19:12
Bez pochyb jsou, já tomu věřím. Jen není každému z nás "dáno", aby to vnímal. Pěkně jste to popsal.
Libor Farský
25.6.2018 18:55
Někteří zvířata rádi nemají a netají se tím, jako náš pan Mendlík. Ale daleko horší je, že existují lidé, kteří zvířata týrají. Jako ten nedávno publikovaný případ s týráním psa. Ale snad již se blíží doba, kdy tito parchanti budou trestáni natvrdo, ne jen pokutou.
Libor Farský
25.6.2018 14:14
Nevím nakolik se jedná o reakci na energetickou potřebu nebo čistě o souznění lidské a čiči duše ale jisté je, že na mne také blahodárně působilo, když se můj kocourek naučil mi vždy večer při mém relaxu u kávy vyskočit mi na klín a krásně vrnět.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA