Foto: autorka
Vítejte v Třeboni
26. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
1.7.2018 16:15
Budím se ze sna,
noc je mi těsná
vzpomínkou přiléhavou,
mlhavé stíny,
přiznané viny
dnes ještě neodplavou.
Milostná slova
znova a znova
vlastní si příběh žila,
a zrnka hněvu
jen bez oděvu
v mysli se uchytila.
Cit staví stráže,
víc nedokáže,
končí nám poločasy,
a v skráni bílé
pak pošetile
hledám tři zlaté vlasy.
Okolo Třeboně, v té krásné krajině, jezdí se na kole opravdu báječně.
Jitka Mošovská
30.6.2018 15:38
Například doporučuji: Prima Last Moment - 2x ubytování s polopenzí, 1x slatinná koupel, ,lx masáž vonnými oleji Berta, 1x mechanická masáž Hydrojet, v Bertiných lázních.
Lidmila Nejedlá
28.6.2018 20:04
Jitu, bezva informace. Nikdy jsem v Třeboni nebyla, ale ráda bych tam alespoň víkend prožila.
Hana Rypáčková
28.6.2018 07:05
Často jsme tam pobývali s dětmi.Parádně se tam jezdí na kole, ale v lázních jsem tam nikdy nebyla. Jitko,to asi bylo leháro....
Jiří Hudeček
27.6.2018 06:35
Ahoj Jitko. Také rádi vzpomínáme na tyto krásné lázně. Děkujeme za připomínku a fotografie.
Marie Ženatová
26.6.2018 18:02
V Třeboni jsme byli také dvakrát. Byli jsme v Doubí s dětmi na týdenní sportovní dovolené, která nám všem dala zabrat - padesát kilometrů na kolách, sjížděli jsme Lužnici, jezdili na skifu na rybníku Svět a měli další sportování - spali jsme v obyčejných stanech... Vždy v neděli jsme si dali od sportování volno a šli pěšky do Třeboně, prochodili celé městečko až k sanatoriu a podívali se i na druhou stranu jeho okolí - teď bych to tam asi nepoznala, protože jsme tam byli před více než 30 roky, ale na fotečky jsem se moc ráda podívala, díky moc za připomenutí...
Věra Ježková
26.6.2018 17:09
V Třeboni jsme byli dvakrát; bydleli jsme v Auroře. Město je krásné a zajímavé, okolí také.
Naděžda Špásová
26.6.2018 16:48
Jitko, taky jsem si vzpomněla na pobyt v Třeboni před několika lety. Hlavně psům se líbila plavba lodí. Doufám, že se nám ještě někdy podaří toto město navštívit. Fotky jsou moc pěkné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA