Splněný sen 2: Natáčení pohádky
Foto: autorka

Splněný sen 2: Natáčení pohádky

24. 6. 2018
Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Pohádky máme asi všichni rádi a vaše povídání a foto je velmi hezky zpracované . Dík a už teď se na pohádku těšíme.
Jiřina Hájková
Danko už se těším na pohádku.Přiblížila jsi ji moc pěkně.Díky.
Alena Tollarová
Danko, Ty jsi hotová fotoreportérka. Jak jsi se k natáčení dostala? Musel to být krásný zážitek. Až budou pohádku dávat, všichni, kdo četli Tvoji reportáž, si na Tebe beze sporu vzpomenou. Včetně mě. Budeš škytat :)
Danuše Onderková
Aničko, to muselo být něco jiného
Anna Čípová
Danko, jak to vše zvládáš? Máš můj obdiv. Díky za přiblížení atmosféry při natáčení. Docela nedávno jsme byli ve Studénce a v zámeckém parku pozorovali, jak obtížně se rodí pohádka. Natáčela tam ČT Ostrava a víc nevím.
Zuzana Pivcová
Vidím, že si sny umíš nejen dobře vybírat, ale i aktivně plnit. To se mi moc líbí.
Marie Ženatová
Díky za hezké vzpomínky...
Dana Puchalská
To musí být přeci splněný sen každého spisovatele. Gratuluju k úspěchu.
Danuše Onderková
Jsem rada, ze se vam vypraveni libi. Krovi jsem nedelala, ale jsem rad, ze jsem se toho mohla zucastit na vlastni kuzi. Lletos mam sny asi vybrany, dalsi mne cekaji az pristi rok. Urcite se ale opt o ne podelim.
Libor Farský
Moc hezká náladovka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%