Foto: autorka
Zvířata a já: Jak se zbavit pocitu osamělosti
22. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
22.6.2018 17:15
Jano, hezky napsaný příběh. Líbí se mi, jak umíte šetřit slovy. Tak ať se vám „holkám“ spolu dobře daří. :-)
Libor Farský
22.6.2018 16:54
Omlouvám se, já se nesoustředil, neregistroval titulní obrázek a odkliknul. Ale uvítal bych ještě obr. Čikiny s paničkou.
Dana Puchalská
22.6.2018 15:25
Pejska bych si z útulku hned. Od minuty. Ale nejde to. Manžel má nulovou imunitu a to by ho zabilo. A přitom jsme dřív pejsky měli. On jezevčici Esinku hrubosrstou a já jezevčíka Matěje dlouhosrsteho. Byli to fajn parťáci. Rádi na ně vzpomínáme oba.
Elena Valeriánová
22.6.2018 13:37
To bylo, jak vidět, moudré rozhodnutí. Určitě je plno hezkých chvil, co strávíte doma i venku. Člověk si nepřipadá tak sám i když je to nemá tvar.
Marie Doušová
22.6.2018 12:52
Láska je potřeba někomu dávat a vám ji osud nadělil hodně. Moc hezký příběh a přeji ještě hodně krásných dní s Vaším pejskem a příjemných procházek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA