Ilustrační foto: ingimage.com
Veselé vdovy
24. 6. 2018Před pár lety jsme trávili s manželem týden dovolené v Egyptě. Rudé moře v barvě Karibiku, teploty kolem šestadvaceti a služby na překvapivé úrovni. Nečekaná prázdninová pohoda.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
15.7.2018 21:15
Mám zde několik přátel, kteří jsou ve věku okolo 86ti let. Jejich aktivní život a téměř vždy dobrá nálada jsou pro mne vždy, když přemýšlím o svém věku, velkým povzbuzením...
Dana Puchalská
25.6.2018 10:08
Jejda, vdova ještě být nechci a do toho věku, mám ještě hodně daleko.
Alena Tollarová
25.6.2018 08:43
Skoro mě to nutí, napsat, že se tedy těším. Ale netěším, nechci totiž být vdovou ...
Danka Rotyková
24.6.2018 17:06
Jsem sice jen česká vdova, ale ráda si podobně užívám společnost svých známých také. Jen to není zrovna v Egyptě, ale na tom tak nezáleží. Proto bych tu milou společnost a zábavu penězi nepodmiňovala.
Libor Farský
24.6.2018 14:26
Kdysi jsem v Rakousku narazil na celý autobus plný veselých amerických vdov.
Zuzana Pivcová
24.6.2018 09:32
Myslím, že se tu objeví námitky, že ta veselost pramenila z dobré finanční situace. Já osobně mám také zkušenost se zahraničními turisty v seniorském věku. Kdysi na Kosu jsem si koupila dva výlety s tamní CK a německá a britská společnost s převahou seniorského věku dodala celému dni opravdu veselou atmosféru. Ráda na to vzpomínám.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA