FOTO: Meyra.cz
Elektrické skútry – velké usnadnění života
18. 6. 2018Rychlost, samostatnost a jednoduchá ovladatelnost jsou hlavní benefity, které přináší elektrický skútr osobám se sníženou schopností pohybu. Tato praktická vozítka umožňují vykonávat běžné činnosti s lehkostí a energií každý den.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Ježková
19.6.2018 22:23
Jitko, díky. Vím, že pokud člověk nemusí, nepořídí si ji – „jen pro radost“. Pak mu chvilku trvá, než se s ní psychicky srovná, a nakonec je rád, že se dostane tam, kam by buď nedošel, nebo jen obtížně. :-)
Jitka Caklová
19.6.2018 06:28
Věrko, to mi povídej :-) Proto jsem napsala "sama za sebe". Manžel (Radek) má elektro-tříkolku a také vím proč. Každý se zkrátka svým životním stylem "dopracujeme" k něčemu jinému :-)
Věra Ježková
19.6.2018 06:10
Jitko, reklamní tahák to možná je, ale taky velmi užitečná věc. Přítel ho má, protože se mu špatně chodí (musí s holí). Dojede s ním nakoupit, na poštu nebo na „procházku“. Někdy jdu s ním. Odvezeme balík vod, větší nákup, já se za ním trochu proběhnu.
Jitka Caklová
19.6.2018 05:55
Nic proti elektrickým skútrům, chápu, že je to reklamní tahák, ale sama za sebe mohu říci, "Čím více přesunů na vlastní pohon, tím se cítím lépe." Zdravý pohyb je pro mě všelék.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA