Tip na výlet: Putování s mikulovickými seniory "Údolím radosti"
Foto: autorka

Tip na výlet: Putování s mikulovickými seniory "Údolím radosti"

18. 6. 2018
cestování Soutěž: Prázdninový tip
Hodnocení:
(5 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Bruntálem a kolem hradu Sovinec jsem již několikrát projížděla cestou z K. Studánky a stále se otáčela za panoramatem Jeseníků. Moc děkuji za přiblížení.
Anna Čípová
Tak já navštívila pouze Sovinec, snad se zadaří a někdy zavítám i do Bruntálu. Elenko, díky za dobrý tip.
Marie Seitlová
Pěkný tip na výlet, Bruntálem jsem projížděla mockrát, ale na zámku jsem nebyla, v kosárně také ne, ale na hradě Sovinci vícekrát. Mohu doporučit.
Jitka Caklová
"Údolí radosti" se dá nalézt i v tom nejzapadlejším koutku naší krásné zemičky ♥
Jitka Caklová
Do Jeseníků jezdíme už řadu let, protože jsou krásné a stále mají něco nového k vidění. Když dá Pán Bůh..........., cestu znám. Elen, díky za další tipy.
Alena Tollarová
K zakončení školního roku patří výlet. A je jedno, jestli jede škola mateřská nebo seniorská. Je vidět, že jste si výlet užili.Sovinec bych moc ráda viděla.
Lenka Hudečková
Eli, krásné fotky a bezva článek -)
Věra Ježková
Elenko, hezký tip, zajímavé informace.
Libor Farský
Hezké, to se tak někdo má ... Přeji Ti to, Elenko
Eva Mužíková
Díkiy těmto pozváním se ocitám, ač jen virtuálně, v krajinách které neznám a asi už nikdy nepoznám. Díky Eleno

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%