Foto: autorka
Tip na výlet: Bouzov, Loštice, Čechy pod Kosířem
17. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
19.6.2018 17:27
Maruško, minulý rok jsme byli s vnuky na týdenní dovolené v Bouzově - Kozově. A Čechy pod Kosířem znám, jen Loštice jsem nepoznala. Pouze jsme přes ně jeli autem. Děkuji za fotografie hradu, zavzpomínala jsem.
Hana Práglová
19.6.2018 07:03
Lákavý přispěvek.Jak píše Majka-všechna místa jsou krásná. Jely tam se seniory na zájezdy nėkolikrát.Moc pėkné.
Alena Tollarová
18.6.2018 22:02
Na Bouzově jsem byla asi před dvaceti lety a jsem ráda, že jsem ho viděla. Dneska už je to pro mě trochu daleko. Přesto je to pěkná pozvánka.
Marie Seitlová
17.6.2018 20:48
Moc pěkný tip na výlet. Všechny tři cíle jsou zajímavé, znám a doporučuji.
Zuzana Pivcová
17.6.2018 19:07
Výlet by se mi líbil a tvarůžky mi nevadí, naopak. Díky za lákavé pozvání.
Naděžda Špásová
17.6.2018 19:03
Moc hezká pozvánka, Bouzov se mi vždycky líbil. Letos ale návštěvu určitě neplánujeme.
Elena Valeriánová
17.6.2018 17:45
Na Bouzově jsem byla kdysi dávno v dětství, v Lošticích a v Čechách pod Koš. asi před dvěma lety. Díky za připomenutí. Hezký tip.
Věra Ježková
17.6.2018 17:44
Hezký tip na výlet. Bouzov je krásný. Našla jsem si i celkový pohled. O kočárech v Čechách pod Kosířem vím – škoda, že to mám tak daleko.
Blanka Macháčková
17.6.2018 14:38
Díky za tip na výlet. Jako děti jsme jely na výlet Bouzov - Úsov - Javoříčko. Už si z toho moc nepamatuji. Hezká fotodokumentace.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA