Plzeňské setkání íčka je už nevratná minulost. Něco se povedlo, něco méně, přesto jsme si Plzeň skoro všichni užili. Je nás hodně, co mačkáme spoušť fotoaparátu, a tak je zde i spousta krásných památečních fotografií. Přesto vám nabídnu Plzeň mýma očima. Jesenická pětka si pobyt v Plzni prodloužila do úterý. Několikrát jsme pořádně zmokli, ale náladu jsme si ničím zkazit nenechali. Natož počasím, to je na nás krátké, jsme přece z jesenických hor.
Foto: autorka
Fotoreportáž: Plzeň mýma očima
14. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
14.6.2018 23:14
Díky fotkám poznávám, co všechno bylo v Plzni k vidění a nestačím se divit. Zachytila jsi to, jak je Tvým zvykem, moc krásně.
Anna Čípová
14.6.2018 21:53
Elenko, děkuji moc za přiblížení setkání, kde jsem chtěla být, ale netroufla jsem si na cestování v parných dnech. Máš krásné záběry, vtipné popisky a já mám pocit, že jsem tam s vámi byla. Ještě jednou děkuji.
Elena Valeriánová
14.6.2018 21:18
Děkuji za hezká slova. Jsem ráda, že se vám fotky líbí, protože jich je tady z Plzně opravdu hodně. Libore máš mail. Miluško, to opravdu nejsem, ale ráda bych byla, hihihi (to je jako smích) :-)
Dagmar Bartušková
14.6.2018 19:42
Eleno, bylo mi s vámi krásně. Honza Ti tu kávu osladil o trochu víc... :-) Krásné fotečky. Pozdravuj! ;-)
Libor Farský
14.6.2018 19:22
Elenko, to je paráda! Z dovolením si vypůjčím do některého svého dalšího článku obrázek s psíkem dscn1005-1.jpg, ju?
Naděžda Špásová
14.6.2018 18:17
Elen, krásné fotky, proti tobě nemám šanci. Jsem moc ráda, že jsme se potkaly osobně, fakt moc. :-)
Alena Vávrová
14.6.2018 18:07
Elenko, vše již bylo napsáno - je to prostě supééér repo a já Ti děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 45. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem