Voda jako lék. Nesmysl nebo realita?
Ilustrační foto: pixabay.com

Voda jako lék. Nesmysl nebo realita?

14. 6. 2018

Špatný pitný režim, dehytratace, příliš sladké tekutiny. To jsou výrazy, které starší lidé slyší velmi často. Fakt je, že s přibývajícími léty mizí pocit žízně. Jenže, kdo se v tom má vyznat? Kolik tekutin a jakých je vlastně ideální?

zdraví
Hodnocení:
(5 b. / 8 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Nikdy jsem žádný pitný režim nedodržovala a piji vodu , jen když mám potřebu se napít. Voda je život a bez ní není o čem hovořit.
Libor Farský
Jenže k zahnání žízně potřebuji vodu studenou a nejraději mám perlivou Magnesii z ledničky. Nevím, nevím, jestli bych mohl s velbloudem cestovat pouští...
Zuzana Pivcová
Kromě bylinkového čaje ráno a slabší kávy během dne piju pouze vodu.
Marie Ženatová
Vodu beru skutečně jako lék... Každé ráno si nejdříve vypiji hrníček vlažné vody s citronem a je mi hezky. No a přes den zase jen vodu nebo vlažnou meltu...
Hana Rypáčková
Jsem pro čistou vodu. Bubliny moc nesnáším..
Věra Ježková
Chtěla jsem napsat totéž, co Jitka.
Marie Seitlová
Nejčastěji piji vodu, slazené nápoje nemusím. Někdy přidám citron, mátu, meduňku, okurku ze zahrady.
Jitka Hašková
Přečtěte si rozhovor s dr. Měšťákem dnes v Magazínu MF Dnes. Tam je vše jasně řečeno i s lékařským odůvodněním.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%