Ilustrační foto: pixabay.com
Voda jako lék. Nesmysl nebo realita?
14. 6. 2018Špatný pitný režim, dehytratace, příliš sladké tekutiny. To jsou výrazy, které starší lidé slyší velmi často. Fakt je, že s přibývajícími léty mizí pocit žízně. Jenže, kdo se v tom má vyznat? Kolik tekutin a jakých je vlastně ideální?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
15.6.2018 08:28
Nikdy jsem žádný pitný režim nedodržovala a piji vodu , jen když mám potřebu se napít. Voda je život a bez ní není o čem hovořit.
Libor Farský
14.6.2018 18:51
Jenže k zahnání žízně potřebuji vodu studenou a nejraději mám perlivou Magnesii z ledničky. Nevím, nevím, jestli bych mohl s velbloudem cestovat pouští...
Marie Ženatová
14.6.2018 15:55
Vodu beru skutečně jako lék... Každé ráno si nejdříve vypiji hrníček vlažné vody s citronem a je mi hezky. No a přes den zase jen vodu nebo vlažnou meltu...
Marie Seitlová
14.6.2018 13:06
Nejčastěji piji vodu, slazené nápoje nemusím. Někdy přidám citron, mátu, meduňku, okurku ze zahrady.
Jitka Hašková
14.6.2018 10:57
Přečtěte si rozhovor s dr. Měšťákem dnes v Magazínu MF Dnes. Tam je vše jasně řečeno i s lékařským odůvodněním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA