Lázně Kundratice
Foto: autorka

Lázně Kundratice

14. 6. 2018
cestování
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tam by se mi také líbilo. :-)
Marie Doušová
Moc hezké počtení a přiblížení lázní Kundratice. To jsou pro mě opravdu lázně k odpočinku a k příjemnému pobytu v přírodě. Krásné fotky , dík!
Dagmar Bartušková
Jitko, krásné fotky a skvěly článek. Také spím 3-4-5 hodin max., ale jsem bezleptovka. :-) :-) :-) Ráda bych si tam dala ten minigolf, ale pouze o víkendu. Ticho mi nesvědčí.
Naděžda Špásová
O Kundraticích vím, posílali jsme tam klienty pojišťovny. Ale asi je osobně nepoznám. :-)
Eva Mužíková
Jitko, také jsem se potěšila fotkami z míst, mně velice dobře známých. Bydlela jsem v asi 2 km vzdálené Chrastné. Ty dřevěné chodníčky tam nejsou zas tak dlouho, je to krásná procházka v bažinatém terénu, kam by se člověk jinak nedostal. jO, ŘAŠELINA JE RAŠELINA. Znám se osobně s mnoha zaměstnanci, jsou to opravdu lidé na svém místě.. Olinko, jestli přijedeš na slíbenou návštěvu, do lázní Tě zavezu jen tak na procházku...
Marie Ženatová
Díky za milé přiblížení hezkých lázní...
Hana Rypáčková
Já jsem tak upracovaná a zítra je už pátek a jedu k rodince...Dala bych si takové lázně...Kamarádka jede do Kašperských. ...
Věra Ježková
Jitko, mám radost, že se vám v lázních líbilo. Hezké fotky. (Do Osečné jezdí s celou rodinou každý rok na začátku prázdnin moje kamarádka.)
Dana Puchalská
Muselo to tam být moc hezké a klidné.
Olga Štolbová
Jitko, dík. Nejen za krásný popis a krásné fotky, ale za podrobné povídání o krásném týdnu. Věřím, že se tam příští rok určitě vydám, přemluvila jsi mě, i když jsi to asi neměla v úmyslu. *****

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%