Foto: autorka
Lázně Kundratice
14. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Doušová
15.6.2018 10:42
Moc hezké počtení a přiblížení lázní Kundratice. To jsou pro mě opravdu lázně k odpočinku a k příjemnému pobytu v přírodě. Krásné fotky , dík!
Dagmar Bartušková
14.6.2018 21:09
Jitko, krásné fotky a skvěly článek. Také spím 3-4-5 hodin max., ale jsem bezleptovka. :-) :-) :-) Ráda bych si tam dala ten minigolf, ale pouze o víkendu. Ticho mi nesvědčí.
Naděžda Špásová
14.6.2018 18:24
O Kundraticích vím, posílali jsme tam klienty pojišťovny. Ale asi je osobně nepoznám. :-)
Eva Mužíková
14.6.2018 18:01
Jitko, také jsem se potěšila fotkami z míst, mně velice dobře známých. Bydlela jsem v asi 2 km vzdálené Chrastné. Ty dřevěné chodníčky tam nejsou zas tak dlouho, je to krásná procházka v bažinatém terénu, kam by se člověk jinak nedostal. jO, ŘAŠELINA JE RAŠELINA. Znám se osobně s mnoha zaměstnanci, jsou to opravdu lidé na svém místě.. Olinko, jestli přijedeš na slíbenou návštěvu, do lázní Tě zavezu jen tak na procházku...
Hana Rypáčková
14.6.2018 14:12
Já jsem tak upracovaná a zítra je už pátek a jedu k rodince...Dala bych si takové lázně...Kamarádka jede do Kašperských.
...
Věra Ježková
14.6.2018 13:43
Jitko, mám radost, že se vám v lázních líbilo. Hezké fotky. (Do Osečné jezdí s celou rodinou každý rok na začátku prázdnin moje kamarádka.)
Olga Štolbová
14.6.2018 13:14
Jitko, dík. Nejen za krásný popis a krásné fotky, ale za podrobné povídání o krásném týdnu. Věřím, že se tam příští rok určitě vydám, přemluvila jsi mě, i když jsi to asi neměla v úmyslu. *****
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA