Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
25.6.2018 22:48
Ano souro nebo nesouro to je otázka hodná filosofa. A 3 míza to je teprv pro pány jako bodnutí sršněm. A to pak potěš koště. Ano francouzský prezident se svojí ženou je toho zářným příkladem. To už je skutečně hodně.
Olga Škopánová
25.6.2018 15:01
No já si myslím že takový prezident Macron se svou ženou je už trochu přes čáru.
Zdenka Jírová
25.6.2018 01:05
Velmi zajímavý článek na téma, které asi bude věčné. Člověk nejčastěji posuzuje podle sebe, podle svých měřítek. Nebo si vytvoří idol, který pak marně celý život hledá a nehodlá slevit.
Věra Ježková
24.6.2018 18:10
Zuzko, máš ode mne 10 * za neologismus. A přeji ti, ať se ti podaří se znesourodit, pokud si to budeš přát. :-)
Zuzana Pivcová
23.6.2018 20:00
Já jsem prožila samé nesourodé vztahy, protože se nejednalo jen o věk. Ale i tak to koneckonců bylo fajn. Třeba se ještě někde znesourodím. :-D
Věra Ježková
23.6.2018 13:19
Mám to podobně jako Jana Š. a samozřejmě s ní souhlasím.
Libor Farský
23.6.2018 10:41
Řekl bych, že u celebrit je nesourodý vztah vzácný. Nevím, jak je tomu u žen, ale troufám si odhadnout situaci mužů. Nastupuje velký problém při volbě životní partnerky - jak se zbavit podezření, že té ženě jde hlavně o peníze. Nechtěl bych být v postavení Jágrů, Belmondů a pod. Samostatnou kapitolou jsou ovšem politici a jejich druhá nebo třetí míza, ale to by vydalo na samostatný článek.
Margita Melegova
23.6.2018 09:58
Pred lety jsem vypadala diky nemocem o deset let starsi, memu druhemu ja zustal vzhled ctyricetileteho muze, ale cas se nezastavil, podepsal se i na nem a konecne vypada na svuj vek ke kteremu se pridala i sourava chuze, zmizel razny krok, na prochazce jde dva kroky za mnou jak ,,arabska zena,, nestiha nohy nechteji nekdy poslouchat. Cas vsechno srovnal.
Jana Šenbergerová
22.6.2018 20:45
V obou dlouhodobých vztazích jsem/byla součástí různě nesourodého páru, takže o tom něco vím. Oba mě svým způsobem poznamenaly, ale do žádného jsem si nenechala mluvit. Je to jen a jen věc těch dvou.