Nesourodé páry. Ale klape jim to
Ilustrační foto: ingimage.com

Nesourodé páry. Ale klape jim to

22. 6. 2018

Muž má být starší, vyšší, má více vydělávat. Žena má být mladší, menší, šikovná v domácnosti. Oba mají být přibližně stejně pohlední, ne jeden výrazně hezčí. Takto si mnozí lidé představují takzvaně ideální pár. Jenže realita je úplně jiná. Mnohem zajímavější.

vztahy a sex
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Ano souro nebo nesouro to je otázka hodná filosofa. A 3 míza to je teprv pro pány jako bodnutí sršněm. A to pak potěš koště. Ano francouzský prezident se svojí ženou je toho zářným příkladem. To už je skutečně hodně.
Olga Škopánová
No já si myslím že takový prezident Macron se svou ženou je už trochu přes čáru.
Zdenka Jírová
Velmi zajímavý článek na téma, které asi bude věčné. Člověk nejčastěji posuzuje podle sebe, podle svých měřítek. Nebo si vytvoří idol, který pak marně celý život hledá a nehodlá slevit.
Věra Ježková
Zuzko, máš ode mne 10 * za neologismus. A přeji ti, ať se ti podaří se znesourodit, pokud si to budeš přát. :-)
Zuzana Pivcová
Já jsem prožila samé nesourodé vztahy, protože se nejednalo jen o věk. Ale i tak to koneckonců bylo fajn. Třeba se ještě někde znesourodím. :-D
Věra Ježková
Mám to podobně jako Jana Š. a samozřejmě s ní souhlasím.
Libor Farský
Řekl bych, že u celebrit je nesourodý vztah vzácný. Nevím, jak je tomu u žen, ale troufám si odhadnout situaci mužů. Nastupuje velký problém při volbě životní partnerky - jak se zbavit podezření, že té ženě jde hlavně o peníze. Nechtěl bych být v postavení Jágrů, Belmondů a pod. Samostatnou kapitolou jsou ovšem politici a jejich druhá nebo třetí míza, ale to by vydalo na samostatný článek.
Margita Melegova
Pred lety jsem vypadala diky nemocem o deset let starsi, memu druhemu ja zustal vzhled ctyricetileteho muze, ale cas se nezastavil, podepsal se i na nem a konecne vypada na svuj vek ke kteremu se pridala i sourava chuze, zmizel razny krok, na prochazce jde dva kroky za mnou jak ,,arabska zena,, nestiha nohy nechteji nekdy poslouchat. Cas vsechno srovnal.
Jana Šenbergerová
V obou dlouhodobých vztazích jsem/byla součástí různě nesourodého páru, takže o tom něco vím. Oba mě svým způsobem poznamenaly, ale do žádného jsem si nenechala mluvit. Je to jen a jen věc těch dvou.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...