Foto: Radek Bayer
V jediném okamžiku
11. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
14.6.2018 07:48
Děkuji všem za přečtení, komentáře i *****. Přeji všem hezké dny bez nepříjemných zážitků. Věřím, že za podobnými situacemi je něco víc.
Jana Šenbergerová
13.6.2018 23:29
Uf! Přemýšlím o těch třech otázkách v úvodu. 1. Myslím si, že ano. Někdy bývá natolik ohromen, že je schopný té nejlepší možné reakce, jindy ochromen a je řada na intuici. 2. Pokud jde strach ruku v ruce s prevencí, pak snad ano. V okamžiku ohrožení je třeba odvahy. 3. Jsem si jistá, že je za tím mnohem víc, než si dovedeme představit nebo lépe řečeno připustit.
Dana Puchalská
11.6.2018 18:29
Dovedu si to představit. Sama jsem prožila něco podobného. A je zvláštní že jsem byla ledově klidná a vše mi došlo později a to bylo šílený. Už nic takového nikomu nepřeju.
Marie Ženatová
11.6.2018 15:16
I já když mám nějakou větší krizi, tak se dokáži trochu uvolnit a trochu se jí zbavit jen vypsáním do svého deníku - právě to potřebuji dnes udělat...
Zuzana Pivcová
11.6.2018 11:21
Kdysi tu byl, Jano, článek, co nejvíc mrzí umírající lidi. A mezi tím byly právě třeba nesplněné sliby nebo nesrovnané křivdy. Váš syn měl v tu chvíli nakročeno na druhý břeh a toto mu prolétlo hlavou. To bylo víc než vyděšení. Díky za emotivně silný článek.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA