FOTO: autorka
Libeček a brambor tvoří dokonalý pár
9. 6. 2018Představme si dvě „obyčejné plodiny“ libeček a brambor poněkud v jiném světle. Možná vás překvapí, jaké dobroty se nám v jejich podobě dostávají na talíř, navíc právě teď jsou nejlepší.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
9.6.2018 22:31
Když jsou doma brambory, česnek a cibule, je vždy co vařit. Jídla s bramborami mám ráda a často je vařím. Mám malou ibměnu k Vašemu receptu na Brambory s česnekem: nakrájené plátky brambor dávám bez tuku na pečící papír, a peču při 180- 200°st.C až se nafouknou a začnou červenat. Vyklopím je do mísy, osolím, opaprikuji a omastím trochou rozpuštěného másla, kde jsem rozmíchala vylisovaný česnek. Dobře v míse promíchám. Kdo může, doporučuji zapíjet kefírem nebo vychlazeným mlékem.
Pavlína Koláčková
9.6.2018 16:37
Nakrájejte si libeček do naloženého masa na grilování. Je to super.
Libor Farský
9.6.2018 15:52
Představte si, že jsem dodnes nevěděl o možnosti jíst brambory syrové. To musím vyzkoušet, děkuji za ten nápad.
Dana Puchalská
9.6.2018 11:57
Je to perfektní koření. A do brambor pochopitelně taky, ale dávám ho tam méně. A je to trvalka. Vyroste hodně vysoko.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA