Ilustrační foto: pixabay.com
Den „Blbec“
6. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
12.6.2018 21:43
No já jsem tomu do poslední chvíle věřila. Mně by se to klidně mohlo stát :)
Oldřich Čepelka
7.6.2018 13:39
Jo, dobrý. jen si musíme dávat pozor, abychom stále rozlišovali skutečnost a fikci, představy, sny. Jak je to důležité, vidím teďu příbuzné s rostoucí demencí :-(
Marie Doušová
7.6.2018 10:39
Zvolnit,zpomalit,nechvátat ,nic nám neuteče a když jo, tak se svět nezboří . Přeji pouze krásné sny.
Hana Rypáčková
7.6.2018 07:45
Komu se ve spánku zdají sny a probudí se čerstvý, je to zdravý člověk..... Asi je jedno, co se zdá... Mně se většinou nic nezdá a kdyby, hned to zapomenu, když to nemám komu vyprávět hned po probuzení. Brala jsem to vážně, mně by se to klidně mohlo stát....
Jana Šenbergerová
6.6.2018 22:29
To je dobře, že se ti to jen zdálo. Říkala jsem si, co tak vyšiluješ. :-) Dej na dobré rady a nepřeháněj. Ono i fungovat jen na 100% dá zabrat, natož na 150.
Naděžda Špásová
6.6.2018 15:37
Hlavně, že to byl jen sen, ale to když se to někdy opravdu urodí, tak je fakt nejlepší někam zalézt a přečkat to v úkrytu. :-)
Věra Ježková
6.6.2018 15:34
Milá Danuše, ať vás všechny nepříjemnosti i nadále potkávají jen ve snu!
Marie Seitlová
6.6.2018 14:02
Danko, tak to je pěkné, ale varovné probuzení ze snu. Opravdu je třeba někdy zvolnit, ale...…..
Zuzana Pivcová
6.6.2018 13:04
Souhlasím s Eliškou, tenhle sen je z těch, které něco naznačují, takže už žádné DB, ani ve snu, ani ve skutečnosti.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA