Foto: archiv autora
Guláš za „tři stovky“
31. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
1.6.2018 10:04
Moji prarodiče také přišli o veliké peníze a bohužel dědečka to zasáhlo tak moc, že dostal infarkt a zemřel...
Zdenka Jírová
1.6.2018 00:38
Vzpomínám si, že někdy kolem roku 1957-58 se zase začalo říkat, že bude měna.Mminka měla ušetřených pár korun a chtěla si koupit vysavač, tak je vybrala ze spořitelny a šla jsem ho s maminkou koupit. Měla strach, že by mohla přijít i o těch pár stovek
Jiří Libánský
31.5.2018 19:37
Článek se mi líbil. To jen jsem se netrefil správně do hvězdiček. O tom jak prarodiče měnou přišli o veškerý svůj nemalý majetek jsem psal v rubrice "Otázka dne."
Dana Puchalská
31.5.2018 17:27
My doma neříkal peachmann ale pechfogl. Jo Tonda Zapotonda tomu dal a frak.........
Věra Halátová
31.5.2018 16:19
Osobně jsem to nezažila. Ale jednou, v nějaké soutěží byla otázka, co je to peachman. Nikdo to nevěděl, až odpověděl Radek John, že peachman je prezident, který neříká pravdu a uvedl jako příklad projev Antonína Zápotockého v roce 1953 v předvečer měnové reformy.
Marie Doušová
31.5.2018 15:39
Pravdivý a dojemný příběh. Přesně tak dopadlo mnoho lidí, kteří přišli o svoje úspory.Prezident hodně zklamal!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA