FOTO: autorka
Kam kráčíš, člověče?
1. 6. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
4.6.2018 09:49
Ano. Doby kdy bylo radost zajít do obchodu jsou už asi totálně v nenávratnu. Všichni chtěli dřív velké super a mega a hyper ještě větší obchodní centra a teď zjišťují že to není ono. Hezký příběh.
Blanka Macháčková
4.6.2018 07:17
Cvrčci mi nevadí. Spíše se obávám toho neosobního přístupu. Na luxus rodinných lékařů. řezníků a pekařů si budeme muset připlatit. Hezké počtení i když tak trochu posmutnělé.
Lenka Hudečková
3.6.2018 18:39
Elen, jsem ráda, že se té doby už nedožiju a pokud ano, tak mi to bude asi už jedno, co jím :-(
Jana Kollinová
3.6.2018 10:31
Také si někdy snažím vybavit chuť chleba mého dětství. Byl to obrovský bochník. Maminka ho zabalila do utěrky a ještě po týdnu byl chutný. Namazaný domácím škvarkovým sádlem a posypaný cibulí - delikatesa!
Jitka Caklová
2.6.2018 07:40
Dokud každý člověk, sám za sebe, nebude vědět kam kam kráčí, je vše marné. Každý by měl přece vědět, jaký smysl má to, co právě dělá, jaké hodnoty svým konáním vytváří, stejně jako to věděli celé generace řemeslníků, na jejichž výtvory dnes už jen, s notnou dávkou nostalgie, vzpomínáme.
Jitka Caklová
1.6.2018 22:08
Elen, dobře jsi to napsala, ALE...... Vzhledem ke svému původu si mohu dovolit napsat, že už před téměř sedmdesáti lety můj tatínek říkal: "Když to takhle "povedou" dál, tak budeme za chvíli louskat cvrčky." Tak proč stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko. A pokud platí a já tomu pevně věřím, že co vytvářím, to se mi vrací, čeho se bojím, to si přivolávám, tak raději myslím na hezčí věci, než na ty, o kterých píšeš. Strach z čehokoliv nás žene do záhuby.
Naděžda Špásová
1.6.2018 15:15
Elen, hlubokou pravdu díš. Ty teplé rohlíky i přes mojí rýmu úplně cítím. Taky miluju vůni pekárny. Neosobnost zažíváme už teď, červi už se tu sice jedí, ale daleko ode mně, takže na našem talíři nikdy nebudou. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA