Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Puchalská
30.5.2018 14:56
Já jsem,, invalida,, na zpěv. Mým zpěvem bych mohla potěšit maximálně BAKULOVY ZPĚVÁČKY. A pak by soudruh utíkal jako blázen. A byl by rád že je konec.
ivana kosťunová
30.5.2018 13:34
Ale hlavně že tam byl vidět ten papaláš. :))
Hezké-vzpomněla jsem si na svoji první a druhou třídu, kdy jsme s paní učitelkou chodili zpívat a recitovat do závodů . Ano, i já mám škraloup z mládí :))
Elena Valeriánová
30.5.2018 12:05
Opr... myslím si..
Elena Valeriánová
30.5.2018 12:04
Nemyslím, že pro ty mrňouse to byla nějaká hrozná doba. Nezažila jsem žádné velké křivdy, rodiče dřeli, ale to dřeli už jako děti i za první republiky. Věřili tak jako miliony jiných lidí, že se jednou budou mít lépe. Salon si, že dnešní skutečnost taky není zrovna pro všechny do růžova. To tvé tehdejší zklamání dovedu i po letech pochopit.
Libor Farský
30.5.2018 11:30
To já nikdy neměl tu čest být na tak významnou akci pozván. Proč, soudruzi ?
Dana Puchalská
30.5.2018 10:53
Už jsem zvědavá na ohlasy. Nedivím se že jsi byla smutná a zklamaná. Mám pocit že v té době bylo takových ,,mrňousů ,,víc. Byla to fakt divná doba a hurá že je už pryč,viď?