
ilustrační foto: pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy X.díl
29. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
31.5.2018 22:44
Mám zeleninu ráda, ale pokud ji vařím, tak krátce, bez mouky a zbytečně velkého množství tuku. Loni mě překvapilo, že v Hrušce prodávali tuřín. Od dětství jsem ho nejedla. Chutná mi syrový. Dušený celer vypadá zajímavě.
Věra Ježková
29.5.2018 19:13
Zeleninu mám radši než ovoce. Ze zdejších receptů bych si ale vybrala jen chřest, a to ještě bez smržů, ředkev v dané podobě ne. Jinak ještě květák a zelený hrášek. Počtení je to ovšem příjemné.
Zuzana Pivcová
29.5.2018 11:17
Abych řekla pravdu, tak obrovská milovnice zeleniny nejsem (hlavně syrové). Z Tvé pestré nabídky bych si vybrala chřest. Ten jsem ochutnala prvně před 40 lety v NDR. Dodnes se v Německu hodně pěstuje a pak je Týden chřestu a chřest je všude, na trzích i v restauracích. Taky artyčok, nikoliv však nadívaný, měla jsem ho několikrát v salátu, který jsem si sama namixovala v samoobslužné restauraci. Ještě tak celer v pomazánce a špenát na různý způsob, ostatní nemusím. Recepty jsou ale lákavé.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA