ilustrační foto: pixabay.com
Palební linií na Žižkově
27. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Pivcová
28.5.2018 14:19
Myslím, že pražský "Divoký Západ" není zdaleka jen na Žižkově. V našem panelákovém vchodě v bohnickém sídlišti před několika lety jedna z flámu se vracející dáma, nemajíc klíče, doslova vykopala skleněné dveře. Kdo je zaplatil, nevím, ale ta už tu naštěstí nebydlí. U vchodu nám sdělují, že jsou v domě kamery, snad to lupičům vezme odvahu. Jeden takový asi před měsícem v noci doputoval ke vchodu a vstup vzdal. Jen více než hodinu venku pokřikoval a zpíval. Nevím, kolik lidí tím vzbudil, já byla mezi nimi.
Jana Kollinová
28.5.2018 11:34
Dokončím myšlenku, nemohou utéct zadržení, když mají policisté plné ruce?
Jana Kollinová
28.5.2018 11:32
Mě vrtá hlavou popis policistů, v jedné ruce zbraň, v druhé ruce obušek. Nemohou utéct? Nevím jak bych reagovala mít obě ruce plné.
Zuzana Pivcová
27.5.2018 18:35
Já se na ten Žižkov budu muset vypravit. Už jen proto, abych si obstarala nějaké ilustrační snímky k Vašim článkům. :-D Třeba se mi podaří zachytit nějakou "kovbojku".
Jarmila Komberec Jakubcová
27.5.2018 15:36
Na Žižkově je prostě veselo. Jak jsem se zmínila přítel bydlí v Jeseniově ul.Jednou jsme koukali a u jeho zaparkovaného auta šmejdili dva zloději. Sice jsem křičela "pomoc zloději" a do 5 min. tam byli policisté. Ti je zadrželi přímo na místě činu.Tak naštěstí nic nestihli ukrást, ale škoda na autě zahr.výroby se vyšplhala na 30 tis.Kč.Dnes má přítel v autě výkonný alarm.Ale to se může stát kdekoliv. U nás v Plzni máme také akční zloděje..
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA