Proč šaman dokáže přivolat déšť
Ilustrační foto: pinterest.com

Proč šaman dokáže přivolat déšť

25. 5. 2018

Šamani říkají, že člověk ovlivňuje realitu prostřednictvím světa snů. Myslí tím především sny v bdělém stavu, tedy myšlenky ztvárněné do obrazových představ.

mezi nebem a zemí mezi nebem a zemí
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Granda Nekonata
perfektní článek!
Marcela Pivcová
Nevím, jakou sílu mají moje myšlenky, které se mi většinou nepodaří uskutečnit, ale Tobě přeji jen ty nejsilnější a nejkrásnější myšlenky a samozřejmě jejich uskutečnění.
Mirek Hahn
:-) já vím.
Jiří Libánský
Přát si vyhrát ve sportce je pitomost. To spíš když si někdo přeje nový byt, osud najde cestu, jak mu to splnit. Když to nejde jinak, nechá ho pak třeba vyhrát ve sportce. Přát si vyhrát ve sportce je jako stát pod stromem a čekat, že mi spadne jablko do ruky. Jistější je, přát si mít jablko. To má větší šanci na splnění. Jsou už napsány celé knihy, jak si správně přát. (I když v nich někdy píšou pěkné blbosti)
Mirek Hahn
Uvěřit není tak těžké..., těžké je vytrvat, ne všechno se stane hned, občas to trvá :-) A velká přání a velké cíle potřebují hodně energie. A někdy tomu také musíme trochu pomoct - už léta si přeju vyhrát ve Sportce, trvá to ale jsem trpělivý, zatím chodím do práce abych měl aspoň trochu peněz :-)
Libor Farský
Jo, jo, jen kdyby uvěřit nebylo někdy tak zatraceně těžké ...
Hana Rypáčková
Já ti ti Jirko věřím a moc přeji. I to uhlí bych daka....
Hana Práglová
Jirko,to jsou nádherné myšlenky.Přeji ti, a nejen tobė,aby se všechny myšlenky promėnily ve splnėná přání.
Jiří Libánský
Díky Zuzano. I když o tom někdy trochu pochybuješ, myslím, že s myšlenkama umím pracovat celkem obstojně. A zrovna teď, kdy to hodně potřebuju se mi to daří. Za 14 dní už budu převádět několik desítek lidí přes žhavé uhlí. Věří mi, počítají s tím a já tam pro ně budu. Není místo na myšlenku, že bych do té doby nebyl v pořádku. (A pojedu na Vysočinu na motorce. I kdybych měl řadit berlí)
Zuzana Pivcová
Jsem tak ráda, že tenhle článek vyšel díky Honzovi zrovna dnes. A protože každá myšlenka má tendenci se uskutečnit, přeji Ti, Jirko, myšlenky na zdravou a radostnou budoucnost.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%