FOTO: archiv Hany Michopulu
Hana Michopulu: Česká gastronomie dělá pokroky
24. 5. 2018Miluje jídlo, napsala o něm několik knih a aby toho nebylo málo, otevřela si bistro se zdravými chlebíčky. „Chci v Česku zlepšit gastronomické poměry. To je moje mise a za tímhle cílem se zúčastním jakéhokoliv tažení,” říká Hana Michopulu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
30.5.2018 11:17
Rád bych věděl, čím Vás mohla inspirovat anglická kuchyně. Nic horšího jsem nepoznal, snad jen s výjimkou fish and chips. Jo, a ty Vaše chlebíčky na obrázku také probudily moji zvědavost.
Jana Šenbergerová
25.5.2018 13:43
Jsem pořád přesvědčená o tom, že většina lidí, kteří se věnují kulinářství, toho o skutečně zdravém stravování moc neví. Přesto je moc dobře, že se snaží aspoň někdo, protože nepochybně platí, že jsme to, co jíme. Pro mě třeba paní Rettigová napáchala v této oblasti více škody než užitku. A klidně mě kamenujte. I z velmi zdravých potravin je totiž možné uvařit zcela nezdravé jídlo. Naopak to možné není. Zajímalo by mě, co je na těch kanapkách (chlebíčkách) ve fotogalerii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA