Zuby a zubaři aneb Ještě se můžu usmívat
Ilustrační foto: pixabay.com

Zuby a zubaři aneb Ještě se můžu usmívat

24. 5. 2018

Péče o chrup je pro většinu z nás každodenní samozřejmostí jako tělesná hygiena. V obchodech máme možnost výběru z nepřeberného množství zubních kartáčků a past a dalších dentálních pomůcek.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Zuby. Taky bych mohla vyprávět. I mně pastu Lacalut zubařka doporučila už asi před 20 lety. Škoda, že už odešla do důchodu.
Jiří Libánský
Uvědomil jsem si, jak mohou být "příběhy zubů" zajímavé.
Marie Doušová
Nikdy jsem se zubaře nebála , až v dospělosti, když jsem byla přiřazena k naší podnikové zubařce , která mě hned od pohledu neměla ráda a byla arogantní a všechny zuby mi dost poškodila. Po porodu se mi začaly odhalovat krčky a ona prohlásila , že je to tím že jím moc sladkého a čokolády. Když jsem jí ubezpečila , že sladké skoro vůbec nejím a čokoládu nemám ani ráda,/to jsem vážila 50 kg/ tak mávla rukou a chtěla zuby vytrhat a dát protézu. To mi bylo 23 let a tak jsem to odmítla . Ubrečená jsem vyšla s ordinace a tam mě uviděl starší zubař ,který mě vzal do vedlejší ordinace a začal se vyptávat proč tak mladá dívka pláče. Tak jsem mu všechno vypověděla a on mě popadl a hned vtrhnul k doktorce a okamžitě nařídil ,že mi musí krčky spravit a nechce nic slyšet. Ona se bránila ,že složku na výplně nemá a on prohlásil,že si jí může u něho vzít. Opravdu mi oba krčky spravila bílou plombou ,ale od té doby mi zuby jenom poškozovala . jakmile se stalo, že mě nějaký zub bolel ,tak ho hned chtěla trhat . To už jsem nevydržela a přestala k ní chodit . Poprosila jsem ve městě jiného zubaře a on mě přijal . Strašně se divil ,kdo mi zuby spravoval a ty ohyzdné plomby na předních zubech opravil . Dnes už zubař nežije a jeho výplně stále drží. Byl to zubař, kterých je málo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%