Ilustrační foto: ingimage.com
Týden pro zdravou štítnou žlázu
21. 5. 2018Poruchou štítné žlázy trpí asi 200 milionů obyvatel celého světa. Lidé však podceňují nespecifické příznaky, jako jsou například únava, změny nálady až deprese, suchá kůže, nekvalitní vlasy, zimomřivost, chraplavý hlas, bolesti kloubů a svalů, zácpa či poruchy menstruačního cyklu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Věra Lišková
23.5.2018 08:33
Hlavně, že se hormon štítné žlázy již několik desetiletí vyrábí uměle. Lze tak jeho nedostatek při snížené funkci štítné žlázy doplnit v tabletách. Je to velký pokrok a vědě za to patří dík.
Margita Melegova
22.5.2018 12:24
Stitna zlaza je previt, je tezke kdyz zlobi i kdyz uz neni, hlava jak v saune a od pasu dolu jak v lednici, problem s vahou i pracovni aktivitou, v mem pripade nemohlo jit o nedostatek jodu, tolik morskych ryb jiny clovek nesni za zivot co ja za rok.
Zuzana Pivcová
21.5.2018 16:30
Stačí, abych si přečetla první tři řádky a to vše jsem v mladším věku měla, takže by to musela být nemocná štítná žláza jak z učebnice, a ona nebyla.
Věra Ježková
21.5.2018 16:25
Maminku léčili několik let, jako by měla nemocnou štítnou žlázu, než přišli na to, že je to Parkinson.
Marie Doušová
21.5.2018 11:12
Vždy, když si přečtu o nějaké nemoci , tak mám pocit , že všechny příznaky mám, ale mávnu rukou a řeknu si, tělo má jít do rakve zhuntované,aby bylo vidět , že jsme si život užili. Zajímavý článek , ale raději čtu o něčem veselém.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA