FOTO: autor
Český rozhlas 95 let
22. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Libor Farský
23.5.2018 09:24
Jsem zvědav jestli se někdy dozvíme čím Vám ti vesničané ve Vašem životě tak strašně ublížili.
Věra Ježková
23.5.2018 07:17
Pozoruhodná kategorizace: Pražané původní a bezohlední. Jsem Pražačka původní, když jsem se v Praze narodila a celý život v ní žiju? A dosud jsem naštěstí nevymřela. Bezohledná nejsem, nikoho nesužuji, auto nemám. Smysl vašeho článku nechápu, stejně jako Jiří L.
Jarmila Komberec Jakubcová
23.5.2018 05:13
Zítra jedu do Prahy sužovat pražské patrioty. Jsem prostě novodobá kolonistka z Plzně. Je zajímavé, že mému partnerovi - rodilému Žižkovákovi (kde žil prý i jeho praděd) to fakt nevadí a je rád když přijedu. Pane Miloši ul. Jeseniově se tedy z dálky vyhýbejte.
Zuzana Pivcová
22.5.2018 21:11
Před několika lety jsem byla na exkurzi v archivu Českého rozhlasu. To bylo pro mě vrcholně zajímavé. Vidět zařízení a moci si poslechnout některé vyhlášené nahrávky, např. konec vysílání 21. 8. 1968 při příchodu Rusů do budovy nebo "proslulý" Zápotockého předvánoční projev, jak Ježíšek vyyrostl a stal se Dědou Mrázem. Teď byly akce jen v Riegrových sadech?
Miloš Nekvasil
22.5.2018 18:53
Milé čtenářky,
původní Pražané už vymřeli. Bezohlední Pražané, sužující tamní nepražské, jsou novodobí kolonisté z Prahy. Mají ale auta s pražskými SPZ.
Váš Miloš
Jarmila Komberec Jakubcová
22.5.2018 16:33
Protože do Prahy jezdím od svých 15 let kdy jsem v hlavním městě 4 roky na střední a 5 let studovala na vysoké škole se nepovažuji za vesničanku a ani nevím jak se v Praze pozná. Jezdím běžně autem a nepozoruji nic mimořádného.Nevím co byste pane Miloši dělal když včera od 18.30 do 21hod. jsem jela autem po pražském okruhu od Lahovického tunelu k výpadovce na D5. V koloně kamionů kde nebylo kam uhnout a kde jsem se modlila abych vůbec dojela.To bych vám fakt nepřála. A musím podotknout, že většina kamionů byla polská nebo německá. Prostě samí vesničané.
Jana Šenbergerová
22.5.2018 14:55
Jsouc tak trochu vesničankou, cítívám se mírně dotčená, že na ně máte takovou pifku. Ovšem váš pohled na svět mi v lečcem rozšiřuje obzory.
Jiří Libánský
22.5.2018 14:11
Zajímavý článek. Zajímavý především tím, že je těžko vytušit záhadný účel, za jakým byl napsán a publikován.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA