Je doba tenisková. Podlehneme?
Ilustrační foto: pinterest.com

Je doba tenisková. Podlehneme?

17. 5. 2018

Tenisky. Bílé, barevné, zlaté. Nízké nebo na podivných vysokých platformách. Nosí se už nejen na sport, ale také ke klasickým kalhotám a dokonce k sukním. Fakt je dobré vzít tuto módu na vědomí, protože je pohodlná.

móda
Hodnocení:
(4.8 b. / 13 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Také jsem si na ně docela zvykla, i když i zde musím kvůli svým halluxům vybírat.
Alena Várošová
Sice je to pohodlná módní obuv,ale já bych si takové robustní tenisky k sukni nevzala, ani náhodou a ani zadarmo.Ke kalhotám se mi to líbí a navíc je to pohodlné na delší chůzi,to souhlasím.A na fotkách nevidím ani jednu seniorku,samé mladší modeky.
Eva Balúchová
Bohužel,lodičky a podpatky už nejsou pro mě.Bílé tenisky už nosím třetím rokem k šatům i k sukni.Ale v takové, jak má paní na fotce,bych si k sukni nevzala.Mám ráda jemější.Letos se mě zadařilo koupit v Praze za 99kč pěkné a hlavně pohodlné.
Vladislava Dejmková
Už jsem teniskám podlehla. Mám černé, s bílými puntíky a šněrovadly a k úzkým kalhotám je nosím moc ráda. Je to něco jiného, než klopýtat v botách na podpatku.
Libuše Křapová
Tak já už vím, že podlehnu. Mně se tahle móda líbí a vzhledem ke stavu mých kotníků je i velmi praktická a pohodlná. Jenom ještě musím najít cestu do krámu, nějak nemám čas :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%