Foto: autorka
Křehká krása porcelánu
16. 5. 2018
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
18.5.2018 08:24
Krása. Jsou tam skutečně krásné hrnečky. Ty fotky se Ti Věrko moc povedly.
Alena Tollarová
17.5.2018 20:04
Kamarádce jsem k narozeninám koupila šálek s podšálkem jako po babičce - zdobený fialkami. Žádná Čína, hezké české Dubí!!! A že teda těch hrnků mají v nabídce ...
Elena Valeriánová
17.5.2018 18:42
Na výstavu se určitě nedostanu, tak děkuji moc za zprostředkování. Porcelán mám ráda, ale spíš klasiku než modernu. Ale podívat bych se určitě šla.
Marie Seitlová
17.5.2018 08:26
Věruš, tak to je nádhera. Při srazu v Industrii v Ostravě jsme hrnečky obdivovaly a nyní je vidím tu. Díky za procházku výstavou.
Věra Ježková
17.5.2018 06:44
Děvčata, děkuji vám. Hrnků a hrníčků není nikdy dost. Třeba „jen“ pro radost.
Zdenka Jírová
17.5.2018 00:04
Hrnečků mám rozhodně víc než potřebuji, protože mám porcelán moc ráda.Pokusím se na výstavu podívat.
Alena Vávrová
16.5.2018 18:56
Jelikož jsem sběratelka hrníčků, či spíše již jen bývalá, musím ti to, Věrko, tím spíš pochválit. Hrnky z Dubí tvoří většinu mé sbírky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA