Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
16.5.2018 14:18
Přestože "cibulák" nepatří k mým oblíbencům, jeho moderní pojetí se mi docela líbí. Krásná prezentace výstavy.
Jaroslava Handlová
16.5.2018 12:52
Věro, moc pěkné! Přemýšlela jsem, kde už jsem nedávno viděla tu bílo-černou kombinaci z č. 32, 42. Odpověď už mi zde dala Eliška - ano bylo to na fotkách z jarního setkání v Ostravě (na tom setkání jsem bohužel chyběla, ale z Eliščiných fotek si pamatuji, že kromě tváří účastnic mi utkvěly v paměti i ty krásné hrnečky na stole v kavárně). Věro, dík za procházku výstavou.
Jitka Chodorová
16.5.2018 12:12
Paní Věro, opravdu krásná podívaná, taky mám hrnky ráda, děkuji Vám za článek i krásné forky.
Věra Ježková
16.5.2018 12:11
Děkuji vám. Mám radost, že se vám mé fotky líbí. Jitko, hezky jsi mě doplnila. Blanko, obecně trpělivá nejsem, ale na práci jako tahle ano. Dokážu ji „vysedět“. Ty porcelánové kelímky od jogurtu jsou skutečně „pecka“. Ještě k tomu na pozadí cibuláku.
Jana Kollinová
16.5.2018 11:46
Porcelánka Dubí je jen pár kilometrů od mého bydliště. Několik výstav a exkurzí provozem jsem navštívila. Hrnečky nebo konvičky jsem rozdala po přátelích a nechala si jen pár pro denní užívání. Každý rok si na teplických vánočních trzích koupím svařák v hrníčku s nostalgickým vánočním potiskem. Těší mne, že vás výstava zaujala.
Eliška Murasová
16.5.2018 11:04
Jo, je i na posledním snímku.
Eliška Murasová
16.5.2018 11:02
Věrko, krásné, moc krásné. Jinak pokud někdo zavítáte do Ostravy, můžem si v "Industriál Cafe " dát kafíčko z hrníčků č.31 a 32. Ivano, takže i v reálu lze.
ivana kosťunová
16.5.2018 10:10
Po zralé úvaze jsem se rozhodla pro set na posledním snímku. Bohužel jen virtuálně. Moc hezká podívaná.
Mirek Hahn
16.5.2018 09:37
Velmi pěkné ! Zaujalo mne pár věcí ve stylu art deco. Porcelánové kopie plastových kelímků od jogurtu jsou moc vtipné ......ale domů bych si je nedal :-)
Zuzana Pivcová
16.5.2018 09:36
Hrnkové sympozium zní roztomile. Jako obvykle díky za hezkou návštěvu, umocněnou fotodokumentací. Hrnečky mám ráda.
Načíst starší příspěvky